VIRAL

Ο Κανάκης ξέσπασε και μίλησε για "προσβλητικά για τη γυναίκα" ριάλιτι

Χιλιάδες σχόλια και likes συγκέντρωσε μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης, ο οποίος θέλησε να αναφερθεί στις εξελίξεις στο Ιράν, μετά το θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί και παράλληλα έκανε ένα σχόλιο για το πως αντιμετωπίζονται και φέρονται οι γυναίκες στην Ελλάδα, το οποίο πολλοί το βρήκαν απόλυτα εύστοχο.

Ο Αντώνης Κανάκης, μίλησε για την «επανάσταση των γυναικών» που σαρώνει το Ιράν, με μαζικές εξεγέρσεις να ξεσπούν σε κάθε γωνιά της χώρας εδώ και μέρες και ο παρουσιαστής ξέσπασε, εκφράζοντας τη θλίψη του για τα όσα βλέπει στη δική του χώρα.

«Αυτές τις ημέρες εξελίσσεται μία άκρως σημαντική και πιθανώς ιστορική κοινωνική εξέγερση.

Οι γυναίκες στο θεοκρατικό ισλαμικό Ιράν, ρισκάρουν και θυσιάζουν αν χρειαστεί τη ζωή τους, προκειμένου να λάβουν τέλος επιτέλους οι θηριωδίες που διαπράττονται εναντίον τους στο όνομα της θρησκείας.

Δέος για το θάρρος τους και ελπίδα για αλλαγή.

Υ. Γ. Παράλληλα ρίχνεις μια ματιά στα «κοινωνικά» θέματα που απασχολούν τη δική μας επικαιρότητα, με πρωταγωνιστές προσβλητικά για τη γυναίκα ριάλιτι, “influencers”, κόντρες και δεξιώσεις και σε πιάνει θλίψη.» έγραψε στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!