ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι πολύ τυχερά το μήνα Οκτώβριο

Ο δεύτερος μήνας του φετινού Φθινοπώρου ξεκινά και μπορεί η Πανσέληνος στις 9/10, η έκλειψη Ηλίου στις 25/10 και το τετράγωνο Ουρανού με Κρόνο να συνεχίζουν να προκαλούν αναστάτωση, αλλά η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα κάνει αυτό τον μήνα να είναι πολύ ευνοϊκός ειδικά για τρία τυχερά ζώδια.

Η αστρολόγος Άση Μπίλιου σε άρθρο της στο asibiliou.gr τονίζει πως κάθε μήνας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, αλλά και τους δικούς του ευνοούμενους. Για τον φετινό Οκτώβριο οι τυχεροί είναι τα ζώδια του αέρα, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Ισχύει φυσικά και αν έχετε ωροσκόπο ή πολλούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά ο Οκτώβριος, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία στις 2/10 και θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας βάζοντας μια τελεία σε παρεξηγήσεις, μπερδέματα, ασυμφωνίες. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και ουσιαστικά μέχρι τις 22/10 το σύμπαν σας στρώνει ένα κόκκινο χαλί για να διαβείτε και να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η περίοδος που Ήλιος και Αφροδίτη θα συμπορεύονται μαζί στον Ζυγό μέχρι τις 22/10 θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική, δημιουργική και ικανοποιητική σε πολλά επίπεδα και μάλιστα πολύ ευνοϊκή και για την ερωτική σας ζωή. Η Πανσέληνος στις 9/10 φέρνει τα θέματα της συλλογικής δουλειάς, της ομάδας, των φίλων και των συνεργατών σε πρώτο πλάνο και ρίχνει φως στον τρόπο που δουλεύετε ή συνυπάρχετε με τους άλλους στη ζωή σας. Μπορεί να νιώσετε ότι συντονίζεστε καλύτερα με κάποιους ανθρώπους και να θέλετε να πάρετε απόσταση από κάποιους άλλους. Αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίζει όμως. Αν δεν αγαπάτε ή δεν αντέχετε κάποια άτομα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιμένετε να τα έχετε δίπλα σας. Ούτε εσείς περνάτε καλά ούτε εκείνοι. Καθώς ο Ερμής έρχεται για τρίτη φορά κόντρα με τον Δία μέσα στο φθινόπωρο, με κάποιο τρόπο σας βοηθά να κατασταλάξετε τόσο στα σχέδια που έχετε για το μέλλον, όσο και για τα άτομα τα οποία θέλετε να είναι δίπλα σας και να αποτελούν τη δική σας «ομάδα» που μαζί θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιτυχία. Μέχρι τις 22/10 λίγα είναι αυτά που μπορεί να σας προβληματίσουν και σίγουρα πολλά περισσότερα αυτά που θα βοηθήσουν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως αυτό το διάστημα. Στις 25/10 έρχεται η πρώτη έκλειψη που αφορά τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε θέματα υγείας αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Εσείς πιθανώς να έχετε αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο, ή αν το ζητούμενο είναι μια νέα δουλειά να το επιτύχετε. Ακόμη, είναι μια θετική έκλειψη αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στις ρουτίνες της περιποίησης της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς από τις 28/10 μέχρι τις 20/12 θα βοηθήσει σε θέματα καριέρας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο σας στις 30/10 μπορεί να φέρει κάποια απρόβλεπτα γεγονότα τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε γιορτάστε κάθε μέρα του Οκτωβρίου.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις είναι το κύριο μενού του Οκτωβρίου αγαπητοί μου Ζυγοί, καθώς ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Δία στον Κριό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην ερωτική όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Μάλιστα μπορεί ένα πρόσωπο να σας τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή, είτε σε ερωτικό επίπεδο είτε ακόμη και σε φιλικό επίπεδο, που αν επενδύσετε σε αυτή την γνωριμία μπορεί να ανθίσει σε μια μακροχρόνια σχέση. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 2/10 θα βοηθήσει να σκεφτείτε πιο καθαρά μέσα στο μήνα, κι επειδή ο Ερμής ξεκίνησε ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο τον Σεπτέμβριο, θα έχετε την ευκαιρία από τις 10/10 κι έπειτα που θα επανέλθει ορθός στο ζώδιο σας να κάνετε τις διορθωτικές κινήσεις που θέλετε ή να δώσετε τέλος σε εκκρεμότητες που σας ταλαιπώρησαν μέσα στον προηγούμενο μήνα. Η Πανσέληνος στις 9/10, ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σας στον Κριό μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα μιας σημαντικής προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης και ρίχνει φως σε αθέατες πλευρές της που μπορεί τώρα να βλέπετε ή να συνειδητοποιείτε. Μπορεί να αλλάξετε θετικά γνώμη για ένα άτομο ή αντιθέτως να θέλετε να ξεκόψετε από μια σχέση που σας κρατά πίσω. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας στις 10/10 θα βοηθήσει στο υπόλοιπο του μήνα να έχετε μεγαλύτερη ισορροπία στις σχέσεις σας. Μέχρι τις 22/10 Ήλιος και Αφροδίτη θα συμπορεύονται στο ζώδιο σας, κάνοντας ξεχωριστά τα φετινά σας γενέθλια και δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο και ικανοποιητικό πλαίσιο στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι και το διάστημα του μήνα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως, καθώς τα εμπόδια ή οι δυσκολίες θα είναι απείρως λιγότερα και πιο διαχειρίσιμα. Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον Σκορπιό μέσα στον τομέα των οικονομικών, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες αύξησης των κερδών σας. Η έκλειψη στις 25/10 σας υπενθυμίζει ότι ο τρόπος που ξοδεύετε ή αποταμιεύετε στην πραγματικότητα χτίζουν την οικονομική σας κατάσταση. Αλλαγές στο πλαίσιο των υλικών παραγόντων θα έχετε αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Η επιστροφή του Δία στις 28/10 στους Ιχθύς για δυο μήνες αυξάνει τις επαγγελματικές σας ευθύνες και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα σας και σας κάνει πιο υπεύθυνους και στα θέματα υγείας. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους από τις 30/10 σας βάζει στη διαδικασία μέχρι τις 12/1/23 να ξαναδείτε τις πεποιθήσεις, τα πιστεύω και τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις, ώστε να συμβαδίζουν με τη δράση σας και τις νέες συνθήκες όπως διαμορφώνονται στη ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Οκτώβριος έρχεται με υποσχέσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 22/10, μεγαλύτερης ευκολίας στην καθημερινότητα σας, εύνοιας στις σχέσεις και καλύτερων προοπτικών σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, επαγγελματικών σχεδίων. Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία που βοηθά να ανοίξετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, να κάνετε νέες γνωριμίες, και μάλιστα δεν είναι απίθανο να υπάρχει κι ένα έκδηλο ερωτικό ενδιαφέρον. Από την άλλη, σας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσετε ξεκάθαρα για όσα επιθυμείτε ή σας ενδιαφέρουν στις σχέσεις, γιατί έτσι αυξάνονται και οι πιθανότητες να βρείτε κάποιο άτομο που να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να συνάψετε κάποια σχέση μαζί του. Στις 2/10 ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία και σας βοηθά να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες εμπειρίες που μπορεί να είχατε τον Σεπτέμβριο τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και στα οικονομικά. Θα νιώσετε κι εσείς πιο έτοιμοι να ανοιχτείτε σε νέα άτομα, χωρίς να σας κατατρέχουν άγχη και ανασφάλειες απόρριψης. Στις 9/10 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού δίνει έμφαση στην επικοινωνία, στις σχέσεις με συγγενείς και συνεργάτες και στις προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές. Οι μέρες που περιβάλλουν την Πανσέληνο θα είναι γεμάτες ενέργεια, αλλά προσέξτε τη βιασύνη και τις παρορμητικές κρίσεις και αποφάσεις. Δεν είναι απίθανο να υπάρχει μια φρενίτιδα στους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, το τηλέφωνο να χτυπά ασταμάτητα, τα μέιλ να έρχονται κατά ριπάς και το πρόγραμμα σας να είναι ασφυκτικά γεμάτο με υποχρεώσεις. Είναι όμως και μια γόνιμη Πανσέληνος για να έχετε καλές ιδέες ή ακόμη μια ταξιδιάρα Πανσέληνος για σας. Στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη περνούν στον Σκορπιό δίνοντας από δω και κάτω έμφαση στον τομέα της καριέρας και θα σκέφτεστε περισσότερο τη φήμη σας, αλλά και τη θέση σας στην επαγγελματική αρένα. Η Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25/10 μπορεί να φέρει ένα ντόμινο αλλαγών στην καριέρα, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες. Εσείς μπορεί να έχετε μια σημαντική επαγγελματική πρόταση που να συνοδεύεται κι από ένα καλό οικονομικό αντίτιμο. Η επιστροφή άλλωστε του Δία στους Ιχθύς θα είναι ιδιαιτέρως βοηθητική στον οικονομικό τομέα το επόμενο δίμηνο, καθώς θα ευνοήσει τα έσοδα σας. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να συμπεριφέρεστε παρορμητικά ή επιπόλαια με το χρήμα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 30/10 στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αστάθειες στον ερωτικό τομέα ή να σας βάλει σε μια διαδικασία να ξαναδείτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό όμως είναι μια επιρροή που σας απασχολήσει περισσότερο τον Νοέμβριο.

Πηγή: asibiliou.gr

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!