VIRAL

H Κύπρια που πήρε την Wild Card στο GNTM προκάλεσε χαμό στο twitter

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, είδαμε να εμφανίζεται στις οντισιόν μια Κύπρια διαγωνιζόμενη, η οποία δίχασε την κριτική επιτροπή, αλλά τελικά κατάφερε να αποσπάσει την Wild Card και να προκαλέσει ατελείωτα... τρολαρίσματα στο twitter.

H 26χρονη Κατερίνα Νίκου από την Κύπρο, δήλωσε πως δεν είχε άγχος και μπήκε με αυτοπεποίθηση στο πλατό, εκφράζοντας τον... έρωτά της για τον Καράβα, την πεποίθησή της πως ήταν... εξωγήινος και κατάφερε να διχάσει τους 4 κριτές καθώς άλλοι είδαν σε αυτή ένα εν δυνάμει μοντέλο και άλλοι όχι.

Πρώτα από όλα τα τατουάζ της δεν άρεσαν στη Βίκυ Καγιά και δεν δίστασε να της το πει.

Εκείνη όμως είχε το μυαλό της αλλά και τα μάτια της μόνο για τον Γιώργο Καράβα, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την expert.

«Στόχος μου είναι να τον πάρω μαζί μου στην Κύπρο» είπε η Κατερίνα για τον «έρωτά» τη και του τραγούδησε και το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα.

Και κάπου εκεί και αφού το σήκωνε το κλίμα ομολόγησε ότι πιστεύει στους εξωγήινους…

«Πιστεύω πολύ στους εξωγήινους, μ΄αρέσουν. Πιστεύω ότι ήμουν κι εγώ εξωγήινος στην προηγούμενη ζωή μου. Θέλω να συναντήσω από κοντά έναν εξωγήινο» είπε η υποψήφια.

Στο τέλος τη βαθμολόγησαν με 2 θετικές και 2 αρνητικές ψήφους αλλά ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή αυτή που την έσωσε δίνοντάς της τη Wild Card της.

 

Στο twitter πάλι έγινε χαμός από σχόλια για την Κατερίνα και είδαμε πολλές... βιτριολικές ατάκες για τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν ποιές θα προκριθούν τα μέλη της φετινής κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μοντέλων.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!