WOMEN'S GUIDE

Μάθε ποια είναι τα βασικά fitness μυστικά της Φαίης Σκορδά

Με ύψος 1.76 μέτρα και βάρος 60 κιλά, η παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωινό Μας, εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της, καθώς κατά γενική ομολογία, διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ.

Όπως διαβάζουμε στο bestofyou.gr η Φαίη Σκορδά, έχει παραδεχτεί ότι η καλλίγραμμη σιλουέτα της, δεν οφείλεται μόνο στο DNA της, αλλά και στην προσεγμένη διατροφή της. Μάλιστα, η ίδια δεν τρώει σχεδόν ποτέ κόκκινο κρέας, αφού όπως έχει δηλώσει, έχει κληρονομική προδιάθεση στην υψηλή χοληστερίνη.

Συνήθως, προτιμάει το κοτόπουλο ή το ψάρι, ενώ σπάνια θα ενδώσει και θα φάει είτε χοιρινό, είτε μοσχάρι.

Τα βραδινά της γεύματα αποτελούνται κυρίως από πράσινες σαλάτες και διάφορα λαχανικά, ενώ η ίδια συνηθίζει να κάνει αρκετά γεύματα μέσα στην ημέρα της

Ακόμη τα snack της περιλαμβάνουν φρούτα και ξηρούς καρπούς αλλά και κάποιο δροσιστικό γιαούρτι. Από την καθημερινή της ρουτίνα δεν λείπει ποτέ ένα μεγάλο μπουκάλι νερό, αφού φροντίζει να είναι πάντα ενυδατωμένη.

Φυσικά η παρουσιάστρια συνδυάζει την διατροφή της, με γυμναστική αφού ασκείται τακτικά για να διατηρείται σε φόρμα. Συνήθως επιλέγει να τρέξει δίπλα στη θάλασσα, αφού είναι μια δραστηριότητα που την ηρεμεί αλλά ταυτόχρονα της προσφέρει κα ευεξία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!