VIRAL

Οι Γκλέτσος & Παπαχαραλάμπους εμφανίστηκαν στα Νούμερα και έγινε χαμός

Η "μαύρη" κωμική σειρά "Νούμερα" του Φοίβου Δεληβοριά, που φέτος προβάλλεται στην ΕΡΤ έχει καταφέρει να σημειώσει τεράστια επιτυχία και σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε πλήθος μουσικών, ηθοποιών και άλλων celebrities να εμφανίζονται ως guests και στο επεισόδιο της Παρασκευής 14/10, εμφανίστηκαν οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Απόστολος Γκλέτσος, 24 χρόνια μετά το θρυλικό σίριαλ "Ψίθυροι Καρδιάς" και έγινε χαμός στο twitter.

Στο νέο επεισόδιο, ο Φοίβος κάλεσε στη "Μάντρα" τον Χρήστο Νικολόπουλο (ο οποίος έκανε αναφορές στον Στέλιο Καζαντζίδη) με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) και η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), είπαν στο Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί και εκείνος έκανε τα πάντα για να τους αποδείξει το αντίθετο.

Στο απολύτως άλλο άκρο, ο Μενέλαος (Γιάννης Καρακατσάνης) γύρισε σε βίντεο κλιπ μια πολιτικώς ορθή εκδοχή του τραγουδιού "Φούμα-Φούμα". Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) έγινε μανιώδης vegan και τσακώθηκε άγρια με τον προμηθευτή κρεάτων της "Μάντρας" (Απόστολος Γκλέτσος) τον οποίον ερωτεύτηκε σφόδρα η Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη), εκείνος όμως κεραυνοβολήθηκε από την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους που ήρθε τυχαία στο μαγαζί.

Ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) ήταν πεπεισμένος πως ο Διονυσίου δεν είναι αυτό που δείχνει, μπερδεύοντάς τον με τον Κόκοτα. Αξίζει να σημειωθεί πως όλο το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε ήταν αφιερωμένο στον Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την 1η Οκτωβρίου 2022.

Τα Νούμερα: Οι αναφορές στους "Ψίθυρους καρδιάς"

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (14/10) ο Απόστολος Γκλέτσος και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους αναβίωσαν την θρυλική σειρά "Ψίθυροι καρδιάς", που προβλήθηκε την περίοδο 1997-1998 από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Οι δύο ηθοποιοί έκαναν reunion περίπου 24 χρόνια μετά το τέλος της εμβληματικής σειράς, που είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές τότε και μνημονεύεται μέχρι σήμερα. Ο έρωτας του Αντώνη και της Ερατώς είχε συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό και, όπως ήταν λογικό, η συνάντηση Γκλέτσου - Παπαχαραλάμπους στα "Νούμερα" έβαλε "φωτιά" στο Twitter.

Στο επεισόδιο υπήρχαν πολλές αναφορές στους "Ψίθυρους καρδιάς", αφού τον Απόστολο Γκλέτσο που υποδυόταν τον χασάπη τον έλεγαν Αντώνη Μαυράκη, όπως και στη σειρά. Επίσης, το κρεοπωλείο του έφερε την ονομασία "Κρέατα καρδιάς"!

Επίσης, ας μην ξεχνάμε, πως ο σπουδαίος συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, είχε γράψει τη μουσική στο τραγούδι των τίτλων που είχε ερμηνεύσει ο Δημήτρης Μπάσης, το οποίο ακούστηκε στο επεισόδιο, με τον Απόστολο Γκλέτσο να χορεύει και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους να τον χειροκροτά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!