WOMEN'S GUIDE

H Amal Clοoney έκανε δύο εκπληκτικές red carpet εμφανίσεις [εικόνες]

Η Amal, η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του χολιγουντιανού σταρ George Clooney, εδώ και χρόνια έχει αποδείξει πως διαθέτει αψεγάδιαστη αίσθηση του στυλ, αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε περιορίσει τις επίσημες εμφανίσεις της. Τώρα όμως κάνει αλλεπάλληλες red carpet εμφανίσεις και όλοι μένουν άφωνοι με τα outfits που επιλέγει.

Το ζεύγος Clooney που έχει αποκτήσει δίδυμα, γενικά αποφεύγει την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας χωρίς λόγο, ενώ η Amal ως νομικός και πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών, έχει ένα πολύ βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα.


Τώρα όμως που κυκλοφόρησε η νέα ταινία Ticket to Paradise, στην οποία πρωταγωνιστεί ο George Clooney, μαζί με τη Julia Roberts, η Amal άρχισε και πάλι τις εμφανίσεις σε λαμπερά events.


Έτσι πριν από σχεδόν ένα μήνα έλαμψε στην παγκόσμια πρεμιέρα του φιλμ, στο Λονδίνο,  φορώντας ένα εκθαμβωτικό slip dress.


Το περασμένο Σαββατοκύριακο, συνόδεψε πάλι το διάσημο σύζυγό της στο Academy Museum Gala στο Λος Άντζελες και άφησε τους πάντες άφωνους με το υπέροχο πράσινο φόρεμά της του μιλανέζικου Οίκου Del Core.


Όμως την πιο εντυπωσιακή red carpet εμφάνιση την έκανε χθες στην πρεμιέρα του φιλμ στο Λος Άντζελες, όπου την είδαμε να φορά μια Alexander McQueen δημιουργία, από την κολεξιόν του γνωστού Οίκου για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 και για μια ακόμη φορά οι απανταχού fashion experts γράφουν διθυράμβους για τις στιλιστικές επιλογές της Amal.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!