VIRAL

Η Χατζηβασιλείου κατακεραύνωσε την Κιβωτό του Κόσμου και προκαλεί αντιδράσεις

Οι αποκαλύψεις και καταγγελίες σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου και το Πάτερ Αντώνιο, έχουν σοκάρει πολλούς και το θέμα σχεδόν μονοπωλεί τα social media, αλλά είναι πλέον εμφανές πως επικρατεί διχασμός απόψεων. Και αυτό έγινε έκδηλο και μετά από μια σχετική ανάρτηση που έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία προκάλεσε πληθώρα σχολίων.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 21/11 η παρουσιάστρια, όπως πολλά άλλα πρόσωπα της σόουμπιζ, ανέβασε στο Instagram ένα κείμενο - κόλαφο κατά της Κιβωτού του Κόσμου, μιλώντας για ίδρυμα που αποπνέει δυσωδία!

«Για να καταλήξει από Κιβωτός του Κόσμου σε …Κιβώτιο Παραπόνων όλου σχεδόν του κόσμου, κύλησε πολύ βρώμικο νερό στ’ αυλάκι. Σωρεύτηκε για πολλά χρόνια ο εκφοβισμός.

Εν..κιβωτίστηκε σε πολλές παιδικές ψυχές ο εξευτελισμός. Αθροίστηκε σε τόσα παιδικά κορμάκια ο…παραδειγματισμός. Εγκλεισμοί σε κλουβιά, στέρηση τροφής, κακοποιητικές πράξεις, ασελγείς νύχτες και επαχθείς μέρες!

Και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν το ένα πίσω από το άλλο και να ξερνούν όλη τη δυσωδία! Όλο το δηλητήριο που κατάπιναν από φόβο, παιδιά ήδη πολύ ταλαιπωρημένα από πριν στις δικές τους οικογένειες!

Γι αυτό, αν οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθείς, οι δράστες πέρα από τα ποινικά και οικονομικά τους εγκλήματα, αιτούμαι να διωχθούν και για ένα ακόμη, πολύ σοβαρό! : ΓΙΑ ΤΟ ΌΤΙ ΣΥΝΕΘΛΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΌΤΙ ΊΣΩΣ ΑΞΊΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΖΩΉ! Και η πολιτεία επιτέλους ας αποδομήσει την όποια δομή είναι σαθρή! Την όποια δομή αποδομεί παιδικές ψυχές, και μάλιστα παίρνει και γι’ αυτό επιχορήγηση!
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!» έγραψε.

 

Οι αντιδράσεις

Αυτή η οργισμένη ανάρτηση της παρουσιάστριας, προκάλεσε και αναρίθμητα επικριτικά σχόλια, καθώς πολλοί έσπευσαν να της θυμίσουν πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει η Δικαιοσύνη για το αν ευσταθούν ή όχι οι κατηγορίες που ακούγονται και πως καλό είναι να μην προδικάζουμε και κατηγορούμε πρόσωπα χωρίς αποδείξεις, ειδικά όταν στην όλη υπόθεση εμπλέκονται παιδιά.

 

Πάρτε μια γεύση από τα σχετικά σχόλια που πέφτουν βροχή τις τελευταίες ώρες στο Instagram account της παρουσιάστριας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!