ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2022

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον Τοξότη, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, μόρφωση, σπουδές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, ανάγκη για ανανέωση, θα υπάρξουν ανοίγματα για κοινωνικές συναναστροφές. Νέα οράματα και νέοι στόχοι θα κάνουν την εμφάνισή τους, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η συγκέντρωση στους στόχους.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείς ποια πρόσωπα προσπαθούν να σε περιορίζουν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Οι αντιδράσεις θα είναι έντονες από την πλευρά σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να κινηθείς έξυπνα και μεθοδικά για εσένα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Eχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα στον επαγγελματικό χώρο, καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να πάρεις αυτό που σου αξίζει και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη πιθανές συγκρούσεις λόγω της έντασης που έχεις από εξωγενείς παράγοντες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κερδίσει την προσοχή, προσπάθησε μόνο να αφήσεις τις ανασφάλειες εκτός πλαισίου διαφορετικά θα δημιουργήσουν προβλήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς να κλείσεις θέματα οικονομικής φύσεως θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου. Απόλαυσε τις στιγμές με πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες μπορεί να σε απασχολήσουν, όμως έχεις την δυνατότητα να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για την αύξηση του εισοδήματος σου, φρόντισε όμως παράλληλα να μην υπάρχουν σπατάλες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να απολαύσεις ένα άκρως ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών για δύο. Αυτό θα είναι ιδανικό για να εντείνει συναισθήματα και ανάγκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να εμποδίσουν την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με τον δυναμισμό και το θάρρος χαρακτηρίζουν. Καλά θα κάνεις να μην είσαι υποκειμενικός γιατί αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις για σένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις την επαγγελματική σου ζωή λειτουργεί ευνοϊκά σε ότι αφορά νέους στόχους ή συνεργασίες που έχεις. Προσπάθησε να μην επιβάλλεις τα θέλω σου σε συνεργάτες και να μπεις σε μία διαδικασία διαλόγου που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Έχεις την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου, προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από τον εγωισμό που θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να αξιοποιείς το ταπεραμέντο σου ώστε να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση και υπόγειες κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Προσπάθησε να μην πληγώσεις κανέναν με τη συμπεριφορά σου, παράλληλα όμως δεν πρέπει να ανεχτείς εξουσιαστικές συμπεριφορές που δεν σε καλύπτουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις σε ομαδικό επίπεδο και να προωθήσεις στόχους και όνειρα που έχεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις πιθανές κόντρες με συνεργάτες καθώς νιώθεις ότι προσπαθούν να επιβάλλουν τα θέλω τους αδιαφορώντας για αυτά που πραγματικά σε εκφράζουν.

Νιώθεις ότι το ταίρι σου θέλει να σε ελέγχει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες δείχνοντας τα πραγματικά σου συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεται τον έρωτα.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς στις καθημερινές σου δράσεις καθώς τα προβλήματα μπορεί να επεκταθούν και στον εργασιακό περίγυρο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε λάθη στο εργασιακό περιβάλλον για αυτό είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου. Πρόσωπα μέσα στη δουλειά μπορεί να λειτουργούν παρασκηνιακά εις βάρος σου κάτι που θα σε απογοητεύσει βαθύτατα.

Μην επιτρέψεις σε παρελθούσες καταστάσεις να επηρεάσουν τη σχέση σου με αρνητικό τρόπο. Φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματα που έχει για το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη πιθανούς φόβους που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δώσει έντονα την αίσθηση ότι ήρθε για να αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ζητήματα στον φιλικό περίγυρο. Προσπάθησε να αντικρούσεις εξουσιαστικές διαθέσεις και τάσεις ελέγχου δεν αφήνουν περιθώριο για να υπάρξει ισορροπία με τα φιλικά σου πρόσωπα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε εμπορικά ζητήματα και νομικά θέματα που σε απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Ο δυναμισμός και η αισιοδοξία θα οδηγήσουν στις σωστές κινήσεις που θα αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις στιγμές χαράς και αισιοδοξίας με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση και θα κάνουν τα συναισθήματα εντονότερα από ποτέ, μην χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να ανακαλύψεις ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία και την μελλοντική σου πορεία.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο φως υπόγειες καταστάσεις που συμβαίνουν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία απέναντι σε πρόσωπα που θέλουν να σε περιορίσουν και να σε ελέγξουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως καθώς η μέρα σε οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση. Στήριγμα σου σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες μπορούν να είναι πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα είναι δίπλα σου και θα σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς θέλεις να γίνεις ένα μαζί του. Μην διστάσεις να το δείξεις γιατί θα πάρεις αυτό που επιθυμείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να αυξήσει την ένταση κατακόρυφα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Απέφυγε πιθανές κόντρες και συγκρούσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα, είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις πιθανές διαφωνίες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η άμεση αντίληψη στα πράγματα και η ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτό που σκέφτεσαι θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ επαγγελματικό αποτέλεσμα που θέλεις.

Η ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου είναι μεγαλύτερη από ποτέ και αυτό είναι αρκετό για να ξεπεράσεις τις οποίες ανησυχίες και αμφιβολίες μπορεί να έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου καθώς μαγνητίζεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και το πάθος που αποπνέεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να φέρει σημαντικές κόντρες σε οικονομικό επίπεδο και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες χωρίς αντιδικίες και συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις εργασιακές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με πρόσωπα που μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσένα στο οικονομικό πεδίο.

Η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική και να επηρεάζει τη σχέση σου, δώσε όμως την κατάλληλη προσοχή στο ταίρι σου ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που μπορεί να σας επηρεάζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου κεντρίσει την προσοχή. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να αποφύγεις την πίεση και την ανάγκη να ελέγξεις τους άλλους για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις εις βάρος σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τη βάλεις τα θέλω σου σε συνεργάτες και πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να αφήσει στην άκρη εξουσιαστικές τάσεις και συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από ότι περιμένει.

Καλά θα κάνεις να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου χωρίς να προσπαθήσεις να επιβάλεις απόψεις και νοοτροπίες που δεν ταιριάζουν στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, φρόντισε να εγκαταλείψεις όλους τους φόβους που μπορούν να μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε οδηγεί να αλλάξεις ριζικά ρότα καθημερινότητα. Είναι απαραίτητο βέβαια να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες που προέρχονται από το παρελθόν και μπορούν να μπουν εμπόδια στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν θέματα στο εργασιακό περιβάλλον που θα σε προβληματίσουν έντονα καθώς παρασκηνιακές διεργασίες μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά σου και αυτό σου δημιουργεί άγχος. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις δικές σου ανασφάλειες καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα αυτούς που θέλουν να κατευθύνουν την εξέλιξη σου.

Η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα και απογειώνει τον ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται για να σου τονίσει ότι ήρθε στη ζωή σου για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις δεν σου επιτρέπουν να είσαι ήρεμος και να δεις ρεαλιστικά και αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς σε οικογενειακά θέματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές κόντρες αναπτύσσονται στην επαγγελματική σου ζωή που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην έρθεις σε ρήξη. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να μην επιστρέψεις σε συναισθηματικά ξεσπάσματα να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές η καριέρα σου. Οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες και δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο στον προσωπικό σου χώρο έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το ταίρι σου και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις αντικειμενικά.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!