ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα πρέπει να προσέχουν πολύ μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου

Στις 29 Νοεμβρίου ο Ερμής από τον Τοξότη έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους, ενώ την 1η Δεκεμβρίου οι... αιώνιοι εραστές, ο Άρης και η Αφροδίτη, θα συναντηθούν σε μια όψη αντίθεσης και αυτές οι δύο πλανητικές αντιθέσεις θα φέρουν εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις ειδικά 4 ζωδίων!

Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τις αντιθέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Άρη

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αντιθέσεις του κυβερνήτη σας Ερμή και της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο σας μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και εκρηκτικές καταστάσεις μέσα στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθουν σε σύγκρουση τα θέλω σας με τις επιθυμίες των αγαπημένων σας ανθρώπων ή των συνεργατών και των φίλων και να αντιμετωπίσετε παράπονα που θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση και εκνευρισμό. Άλλωστε, με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο σας το μόνο σίγουρο είναι ότι δυσκολεύεστε να βρείτε την ηρεμία σας και συμβαίνουν καταστάσεις που δοκιμάζουν τα νεύρα και τις αντοχές σας. Το κλίμα λοιπόν είναι τεταμένο και οι συμπεριφορές των άλλων θα σας οδηγήσουν σε έντονα ξεσπάσματα, ενώ αν δεν καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες μπορεί να οδηγηθείτε ακόμα και σε ρήξεις. Προσπαθήστε λοιπόν να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Δεν αποκλείεται βέβαια κάποιοι από εσάς να εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη Αφροδίτης-Άρη για να αναζωπυρώσετε τη σχέση με το ταίρι σας ή να αναθερμάνετε τη φλόγα με ένα άτομο από το παρελθόν. Ιδιαίτερα προσεκτικοί εκτός αυτών που λέτε, καθώς τα λόγια σας θα πρέπει να είναι μετρημένα, θα πρέπει να είστε και με τις μετακινήσεις και την οδηγική σας συμπεριφορά. Η βιασύνη, τα νεύρα, η ένταση, δεν θα βοηθήσουν να φτάσετε νωρίτερα στον προορισμό σας.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 16 μέχρι τις 22 μοίρες του ζωδίου των Διδύμων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αντιθέσεις του κυβερνήτη σας Ερμή και της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους έρχονται για να ταρακουνήσουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να σας δημιουργήσουν αναστάτωση μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ακόμη και στον χώρο της εργασίας σας. Ο καθένας θα θέλει να γίνει το δικό του και κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και τους συνεργάτες σας, αφού θα προσπαθεί ο ένας να επιβληθεί στον άλλον. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε την όψη Αφροδίτης-Άρη για να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή και γενικώς να εκτονώσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι. Μπορεί λοιπόν να μην είναι η ιδανική στιγμή για να επιλύσετε προβλήματα ή για να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, όμως μπορείτε να βάλετε περισσότερο πάθος στην καθημερινότητα σας και να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα. Το πιο σημαντικό στο τέλος Νοεμβρίου – αρχές Δεκεμβρίου είναι να είστε όσο γίνεται πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι ακόμη κι όταν οι άλλοι σας προκαλούν. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα εκφράσετε τα παράπονα και τη δυσαρέσκεια σας, απλώς θα πρέπει όλο αυτό να γίνει με τον πλέον ήρεμο και διπλωματικό τρόπο. Η πίεση δεν θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό επίσης αυτές τις μέρες να είστε προσεκτικοί και με την οδήγηση, αλλά και τη φυσική σας κατάσταση.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 16 μέχρι τις 22 μοίρες του ζωδίου της Παρθένου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης και του Ερμή από το δικό σας ζώδιο με τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους θα ενισχύσει τη γοητεία σας και θα σας κάνει ακαταμάχητους, με αποτέλεσμα να μαγνητίσετε τους πάντες και να κατακτήσετε εύκολα εκείνον/η που επιθυμείτε. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να ενδώσετε σε ένα ερωτικό ειδύλλιο χωρίς να το σκεφτείτε πολύ, αφού αυτό που έχετε ανάγκη είναι να νιώσετε επιθυμητοί και να πάρετε επιβεβαίωση. Βέβαια, δεν αποκλείεται να κάνετε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σας κοστίσουν και μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην κοινωνική ή επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει να σκεφτείτε όσο πιο λογικά γίνεται, να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις και να επενδύσετε μόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που αξίζουν πραγματικά. Μην αναλώνεστε λοιπόν σε σχέσεις που σας προσφέρουν μια προσωρινή σαρκική ευχαρίστηση, αλλά δεν σας οδηγούν πουθενά. Λειτουργήστε με περισσότερη αυτοσυγκράτηση και κυρίως μην προσπαθήσετε τώρα να επιλύσετε τα προβλήματα που σας βασανίζουν καιρό, γιατί μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Ακόμη, στις επαγγελματικές σας συνεργασίες μην επιμένετε να περάσει το δικό σας με ισχυρογνωμοσύνη και ξεροκεφαλιά, γιατί μπορεί να ρισκάρετε τη μακροβιότητα τους. Ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με άλλους Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι και να αποφεύγετε τους διαπληκτισμούς. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και με την οδήγηση, αλλά και τη φυσική σας κατάσταση και υγεία.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 16 μέχρι τις 22 μοίρες του ζωδίου του Τοξότη.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αντιθέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους θα σας φέρουν αντιμέτωπους με νεύρα και ανταγωνιστική διάθεση από τον σύντροφο σας ή από άτομα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αυτές τις ημέρες θα έρθουν στην επιφάνεια οι δυσκολίες των σχέσεων σας και είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με τους άλλους, ειδικά εάν δεν κάνετε αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Ο εγωισμός, η αγένεια και η έλλειψη τακτ μπορεί να εξωθήσει τις καταστάσεις στα άκρα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα μπορεί οι άλλοι να έχουν υψηλές απαιτήσεις από εσάς και όλο αυτό να σας δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να μην καταπνίξετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και να βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε τα θέλω σας και κυρίως να εκφράσετε με ειλικρίνεια στους άλλους αυτά που νιώθετε. Τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε, αρκεί να είστε συγκροτημένοι, να έχετε σχέδιο και να μην δράσετε εντελώς παρορμητικά. Φυσικά θα πρέπει να είστε μετρημένοι και προσεκτικοί εκτός από τα λόγια και στην οδήγηση, αλλά και στη φυσική σας κατάσταση και υγεία.

Επηρεάζεστε περισσότερο αν έχετε Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή και πλανήτες από τις 16 μέχρι τις 22 μοίρες του ζωδίου των Ιχθύων.

Πηγή: asibiliou.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!