ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2022

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις που θα απορρέουν κυρίως από εσωτερική σύγχυση και από αντικρουόμενα συναισθήματα. Στις συζητήσεις για να υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή απαραίτητη θα είναι η συναισθηματική ισορροπία, οι μπερδεμένες σκέψεις, τα σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες θα φέρουν προβλήματα στην επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Η μέρα τονίζει πιθανές ευθύνες που έχεις αναλάβει και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή γιατί η κατήφεια κάνει έντονη την παρουσία της.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οικονομικά θέματα σε απασχολούν έντονα και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου μετά το μεσημέρι. Θα καταφέρεις όμως να ξεπεράσεις δυσάρεστες σκέψεις και απαισιοδοξία και θα σκεφτείς με μεθοδικότητα πως μπορείς να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα.

Τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα από ποτέ και δίνουν ώθηση για να βιώσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Απόλαυσε το πάθος και το έντονο ρομαντικό στοιχείο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα νιώσεις ασφαλής και σίγουρος μαζί τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Αυτό σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς μαζί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η γρήγορη σκέψη και ο δυναμισμός θα βοηθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά συνεργασίες και επαγγελματικά ζητήματα που θα έχουν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι με ευκολία ποια πρέπει να είναι η κατεύθυνση που οφείλεις να ακολουθήσεις για να έχεις επιτυχημένη συνέχεια στην καριέρα σου.

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη στη σχέση σου. Η καλή επικοινωνία θα βοηθήσει το ταίρι σου να αντιληφθεί αυτά που σκέφτεσαι και να προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή με την γρήγορη αντίληψη και το επικοινωνιακό ταπεραμέντο.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι και σε καταπιέζουν από παλιότερες καταστάσεις. Η λογική και η ωριμότητα που δείχνεις εντυπωσιάζουν τους γύρω σου και σε βοηθούν να λειτουργήσεις πιο ρεαλιστικά από ποτέ.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου και σε οικονομικό επίπεδο. Η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τον έντονο συναισθηματισμό και να ακολουθήσεις με σταθερή συμπεριφορά ένα δρόμο που θα σε βοηθήσει να οριστικοποίησης τις οποίες καταστάσεις.

Απωθημένα και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να απασχολήσουν τη σχέση σου, φρόντισε να εκφράσεις τις ανησυχίες σου καθώς είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα τις καταλάβει και θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο από το παρελθόν που θα επιδιώξει να επιστρέψει για να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που εκκρεμούν μεταξύ σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επιδιώκεις να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο φως ανασφάλειες και αμφιβολίες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Προσοχή γιατί η ψυχρότητα μπορεί να κυριαρχήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση μπορεί να υπάρξει με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς νιώθεις ότι μπορεί να σε υπονομεύουν. Φρόντισε να ξεπεράσεις πιθανούς φόβους που επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου και σε οδηγούν σε κυριαρχικές συμπεριφορές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Νιώθεις την ανάγκη να έχεις προσωπικό χρόνο και χώρο και αυτό θα απασχολήσει τη σχέση σου. Προσπάθησε να εξηγήσεις αυτό που νιώθεις στο ταίρι σου χωρίς να υπάρξουν προβλήματα που θα σας απομακρύνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον για να σε βοηθήσει να αλλάξεις νοοτροπία στην αγάπη.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά σχέδια και κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να απασχολούν μεγάλο μέρος της ημέρας. Η μέρα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς από εμπόδια που μπορεί να προκύψουν και να ξεπεράσεις γρήγορα την απαισιοδοξία που μετά το μεσημέρι μπορεί να σε ταλαιπωρήσει για λίγο.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το μεσημέρι καθώς μπορεί να γίνεις αυστηρός με το ταίρι σου και να προκληθούν κόντρες μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μην απομακρύνεσαι από νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο λόγω των έντονων φόβων σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από του ευρύτερο περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Η μέρα μπορεί να φέρει στο φως εμμονές και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει έντονα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα μπορεί να είναι πιεστική και οι απαιτήσεις πολλές. Μην χάσεις την αισιοδοξία σου παρ’ όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίσεις καθώς θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις με μεγαλύτερη ευκολία από δυσκολίες και εμπόδια που πρέπει να διαχειριστείς.

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου και να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης και ξενοιασιάς μαζί του. Η αγάπη είναι περιπέτεια, αυτό είναι το σύνθημά σου για σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία για το μέλλον.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη. Η μέρα εντείνει φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπόδια είναι πιθανό να προκύψουν σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς ψύχραιμα τις όποιες δυσκολίες και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε προφυλάξει από πιθανές παγίδες.

Είναι καθοριστικό να αφήσεις ότι σε προβληματίζει στην άκρη και να αφιερωθείς με πάθος στο ταίρι σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επιτρέχεις να εισβάλει νέο πρόσωπο στη ζωή σου αφού οι φόβοι μπορεί να σε κυριεύσουν και να θολώσουν την σκέψη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν πιθανά διαταραχθεί. Η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση και εσωστρέφεια μετά το μεσημέρι, έχεις την ευκαιρία να ανακάμψεις αν δείξεις αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στους γύρω σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κόντρες μπορεί να προκύψουν με τους συνεργάτες σου που θα σε απογοητεύσουν ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι. Τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη θα σου στοιχίσουν, όμως μπορείς να επανέλθεις γρήγορα και μαχητικά αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σε πληγώνει. Προσοχή γιατί οι ισορροπίες μπορεί να είναι εύθραυστες.

Νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου απολαμβάνοντας στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες να προκαλέσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κοινωνικότητα και το φλερτ πρωταγωνιστούν και λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ασχολείσαι κυρίως με ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε πιέζουν. Η μέρα μπορεί να σε κάνει αυστηρό και απόλυτο με τους γύρω σου. Η συναισθηματική πίεση είναι έντονη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά μπορεί να σε απογοητεύσουν ή να νιώσεις ότι δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Δείξε ψυχραιμία και ωριμότητα γιατί γρήγορα θα μπορέσεις να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι θέλεις να διεκπεραιώσεις.

Μην επιμένεις σε λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μπορεί να επηρεάζουν δυσάρεστα τη σχέση σου και να προκαλούν γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή αφού η ψυχολογική και σωματική κούραση σε οδηγεί να απομονωθείς στον χώρο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Θέλεις να διασκεδάσεις, να χαρείς, να νιώσεις ξένοιαστος. Το απόγευμα μπορεί να εγείρει ανασφάλειες που θα προβληματίσουν τις σχέσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανά οικονομικά προβλήματα ή εμπόδια που έρχονται στο προσκήνιο σε περιορίζουν και μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου μετά το μεσημέρι. Επαγγελματικά, με σκληρή δουλειά μπορείς να κυριαρχήσεις, μην απογοητεύεσαι και αντιμετώπισε με σθένος τις προκλήσεις που έρχονται στον δρόμο σου.

Μπορείς να απολαύσεις στιγμές πάθους και έντονων συναισθημάτων με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης με πρόσωπα που ενδιαφέρονται να μπουν στη ζωή σου και να δείξουν αυτά που νιώθουν για εσένα με έντονο τρόπο. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα που σας απασχολούν. Προσοχή καθώς η αυστηρότητα και η απολυτότητά σου δεν θα βοηθήσουν στο να υπάρξουν λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η έντονη κυκλοθυμία και η απολυτότητα που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσουν αρνητική την επαγγελματική σου ζωή. Οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν θα οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις και να ψυχρανθείς από πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Απέφυγε τις εντάσεις.

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να απογειώσουν τη σχέση σου, αρκεί να μην επιτρέψεις σε σκληρά στοιχεία του εαυτού σου να επηρεάσουν αρνητικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις την ανάγκη περισσότερο να αναθεωρήσεις κάποιες συμπεριφορές και αυτό δεν αφήνει περιθώριο για φλερτ.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα σε βοηθά να χαρείς κάθε στιγμή με το κοντινό σου περιβάλλον. Δημιουργείται ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα όπου πρωταγωνιστεί η επικοινωνία και η διασκέδαση. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το χρόνο με τα δικά σου πρόσωπα

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς σε συναλλαγές και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι ξεκάθαρο ότι η γενναιοδωρία σου θα ανακουφίσει σημαντικά τα πρόσωπα που εμπλέκονται και θα σε βοηθήσει να πάρεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για εσένα.

Η θετική διάθεση και η ανάγκη για να εκφράσεις ότι νιώθεις στο ταίρι σου θα εκτοξεύσει τη σχέση στα ύψη και θα δημιουργήσει υπέροχες στιγμές για δύο που θα τις απολαύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον όπου ο πόθος και ο αισθησιασμός θα πρωταγωνιστήσουν.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!