VIRAL

Ο Κλέων Γρηγοριάδης σχολιάζει το χαμό που προκάλεσε το βίντεο με το πουκάμισο

Τη δική του απάντηση για το περιστατικό που συνέβη, όταν η κάμερα του υπολογιστή της Μαρίας Απατζίδη τον "έπιασε" να αλλάζει το πουκάμισό του κατά τη διάρκεια τηλεσύνδεσης, έδωσε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 7/12 έκανε το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο στο οποίο ο Κλέων Γρηγοριάδης φαίνεται να βγάζει το πουκάμισό του και ξεγυμνώνεται στο φόντο μιας εν εξελίξει τηλεδιάσκεψης, στην οποίαν λάμβανε μέρος η συνάδελφός του, επίσης βουλευτής του ΜέΡΑ 25, κα Μαρία Απατζίδη.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προκάλεσε πολλά χελυαστικά σχόλια στο twitter

Βέβαι και ο ίδιος ο ηθοποιός και πολιτικός έσπευσε να απαντήσει

Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 έστρεψε τα "βέλη" του κυρίως κατά των ΜΜΕ, ενώ εξήγησε πως άλλαξε το πουκάμισό του στη Βουλή, καθώς περνά εκεί το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του.

«Τα ΜΜΕ που έσπευσαν να δείξουν το ατυχές γεγονός μου στην βουλή μακάρι να είχαν την ίδια ταχύτητα αντίδρασης όταν με μήνυσε ο κ Αλαφούζος. Υ.Γ Όταν δουλεύεις όλη μέρα στην βουλή αλλάζεις ρούχα στο γραφείο. Γιατί ναι, κάποιοι βουλευτές δουλεύουμε αντί να κλέβουμε δημόσιο χρήμα», έγραψε στην ανάρτησή του ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!