VIRAL

Είδαμε τον Στέλιο Κερασίδη να παίζει πιάνο για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Χιλιάδες likes και εγκωμιαστικά σχόλια έχει συγκεντρώσει ένα βίντεο που ανέβασε πριν λίγες μέρες στα social media o 10 χρονος Στέλιος Κερασίδης μαζί με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο μικρός που έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, συνάντησε από κοντά το δημιουργό της σειράς Maestro, που έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια για το soundtrack της.
Όπως αναφέρει το protothema.gr αθητής του δημοτικού σχολείου, ο Στέλιος Κερασίδης είναι ο νεότερος πιανίστας που έπαιξε ποτέ στο Ηρώδειο και ταυτόχρονα ο νεότερος Έλληνας σολίστ που εμφανίστηκε στο φημισμένο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.


Ο 10χρονος παίζει πιάνο από όταν ήταν 2 ετών και χιλιάδες κόσμος έχει υποκλιθεί μπροστά στο ταλέντο του, ενώ εκείνος έχει απολαύσει το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού και έχει κερδίσει τους επαίνους και τον θαυμασμό των κριτικών. Μάλιστα ο Στέλιος Κερασίδης έχει συνθέσει δικά του κομμάτια και για πολλούς είναι ο «νέος Μότσαρτ».

Πρόσφατα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του μικρού Στέλιου, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, στο οποίο παίζει στο πιάνο, ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που διαγράφει φέτος μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση με το «Maestro», τον απολαμβάνει.

«Όταν ο μικρός μαέστρος παίζει το κομμάτι του "κύματα" στον μεγάλο Maestro, Χριστόφορο Παπακαλιάτη» σημειώνεται στη λεζάντα του βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!