WOMEN'S GUIDE

Η Τόνια Σωτηροπούλου στόλισε ένα υπέροχο δέντρο με ένα... πρακτικό τρικ

Αυτές τις μέρες ακόμα και οι... τελευταίοι φροντίζουν να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους, καθώς πλέον οι γιορτές πλησιάζουν και είδαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το σπίτι της Τόνια Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαρεβέγια και εντοπίσαμε πως έχει την τέλεια λύση για όσους δεν έχουν αρκετά στολίδια για το δέντρο τους!

Η γνωστή ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου φρόντισε να μας δείξει μέσω Instagram το δέντρο που στόλισε και πόζαρε πλάι σε αυτό φορώντας πιτζάμες και εσώρουχα για να κάνει μια διαφημιστική ανάρτηση για γνωστή εταιρία.


Και όπως θα δείτε η Τόνια, κατάφερε να έχει ένα άκρως εντυπωσιακό δέντρο χωρίς όμως να είναι... φορτωμένο με αμέτρητες μπάλες και στολίδια.
Πως τα κατάφερε; Με το να βάλει επάνω στο δέντρο τεράστια κατακόκκινα αλεξανδρινά και άλλα γιορτινά κλαδάκια και να φροντίσει να βάλει στο δέντρο πολλά λαμπιόνια.
Αυτά τα δύο διακοσμητικά στοιχεία: τα πολλά λαμπάκια και τα μεγάλου μεγέθους στολίδια με όγκο και χρώμα, μπορούν να  κάνουν κάθε δέντρο να δείχνει πολύ εντυπωσιακό.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!