VIRAL

Ο Γιώργος Λιανός έκανε μια απίστευτη φάρσα στη σύζυγό του [βίντεο]

Στην εκπομπή του νικητή του Asia Express και γνωστού TouTuber Fipster βρέθηκε καλεσμένος ο παρουσιαστής του The Voice και του Survivor Γιώργος Λιανός και μεταξύ άλλων, έκανε μια απίστευτη φάρσα στη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έπαιξε «Θάρρος ή Αλήθεια» με τον YouTuber και κάποια στιγμή κλήθηκε να πάρει τηλέφωνο την σύζυγο του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και να της κάνει πλάκα λέγοντας της πως σκέφτεται να γίνει ο νέος τηελεοπτικός Bachelor.

H αντίδραση της συζύγου του ήταν επική: «Έλα ρε Γιώργο πρωί πρωί και μου έχεις σπάσει τα νεύρα από το πρωί που έχεις ξυπνήσει. Πήρες να με κοροϊδέψεις τώρα; Να γίνεις ο bachelor εσύ; Να γίνεις o bachelor; Ωραία. Γίνει ο bachelor. Tι μου λες; Πλάκα μου κάνεις; Αγάπη μου; Μας νοιάζουν τα λεφτά τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες; Έχεις ανάγκη εσύ να ξεφτιλιστείς για τα λεφτά;», του είπε η Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Όταν αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για φάρσα η σύζυγος του Γιώργου Λιανού συμπλήρωσε: «Εντάξει, είναι κακή μέρα από το πρωί. Να τον φιλάνε 20 γυναίκες; Μάλλον δε σου έχει εξηγήσει τι γίνεται».

Δείτε εδώ το βίντεο με την εκπομπή του Fipster και το σχετικό απόσπασμα με τη φάρσα είναι στο 9:34 λεπτό:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!