WOMEN'S GUIDE

Και η Hailey Bieber υιοθέτησε την hot τάση του "εκτεθειμένου" στρινγκ

Είναι πλέον βέβαιο πως το 2023 θα δούμε πολλές celebrities να κάνουν σέξι εμφανίσεις με thong dresses, δηλαδή φορέματα που αποκαλύπτουν ένα στρινγκ εσώρουχο, αφού ήδη είδαμε δύο μεγάλα it girls να υιοθετούν αυτή την τάση για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Η Bieber υποδέχτηκε τη νέα χρονιά στο Άσπεν του Κολοράντο με τις αδερφές Jenner. Αφού απόλαυσε λίγο χρόνο στις πίστες, το γκρουπ ετοιμάστηκε για τα μεσάνυχτα. Η Bieber άλλαξε το χειμωνιάτικο παλτό της με ένα μαύρο μίνι φόρεμα Mugler από τη συλλογή του οίκου για την άνοιξη του 2022 με ένα μεγάλο κενό στο μπούστο και μια πλάτη ήταν εξίσου ανοιχτή, με λίγα μόνο λουράκια να το συγκρατούν και, ναι, μια ψευδαίσθηση εκτεθειμένου στρινγκ.

Θυμίζουμε δε πως με ένα παρόμοιο thong dress υποδέχτηκε το νέο έτος και η διάσημη Βρετανίδα σταρ Dua Lipa  μόνο που ενώ το στρινγκ της Bieber ήταν ενσωματωμένο στο φόρεμα, η Lipa φαινόταν να δημιούργησε το εφέ από μόνη της. Η ποπ σταρ φόρεσε ένα διάφανο φόρεμα με κρύσταλλα Swarovski από τη συλλογή Mirage άνοιξη 2023 του Ludovic de Saint Sernin. Συνδύασε το φόρεμα με σκουλαρίκια από κρύσταλλα Swarovski και φούξια μπότες στιλέτο, Paris Texas. Στη συνέχεια, η Lipa εκμεταλλεύτηκε το χαμηλό πίσω μέρος του φορέματος και πρόσθεσε ένα λευκό στρινγκ, αφήνοντάς το εκτεθειμένο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!