ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στην Παρθένο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για τακτοποίηση, οργάνωση, τάξη. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προγραμματισμούς, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν τα πλάνα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή, αν υπάρχουν εκκρεμότητες και ανοιχτοί λογαριασμοί θα πρέπει να μπούνε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα διστάσεις να πάρει πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ικανοποιήσεις όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε συνεργασίες και επαγγελματική ζωή. Παράλληλα όμως να πρέπει να δώσεις χώρο στους συνεργάτες σου να εκφράσουν τις δικές τους ανάγκες καθώς έχεις την διάθεση να επιβληθείς και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει ένταση.

Προσοχή καθώς ο εγωισμός μπορεί να είναι κακός σύμβουλος για τη σχέση, προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός και να ακούσεις τι θέλει το ταίρι σου από σένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια σε εντυπωσιάζει και αυτό είναι αρκετό για να σε πλησιάσουν πολλοί που θέλουν να δείξουν το θαυμασμό τους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα αυξάνει την κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια λόγω των αναμνήσεων που σε πληγώνουν. Το μεσημέρι ενισχύει τις ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που θα σε πληγώσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν όμως το πιθανότερο είναι να βρεις εμπόδια στην διευθέτηση τους. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος ώστε να έχεις ξεκάθαρη προσέγγιση στα πράγματα και να μην εμπλακείς συναισθηματικά σε καταστάσεις που χρειάζεται να είσαι απόλυτα ρεαλιστής.

Είναι απαραίτητο να προστατεύσεις τη σχέση σου από πιθανές εντάσεις καθώς η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου αφήνουν περιθώρια και ξεκάθαρη σκέψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή σε πρόσωπα από το παρελθόν που επιστρέφουν και δημιουργούν έντονη αναστάτωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να κινηθείς με δυναμισμό σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Το μεσημέρι ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία για πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον που προσπαθούν με υπόγειους τρόπους για να φρενάρουν την προσωπική σου εξέλιξη. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου που μπορεί να σε προστατεύσει από παγίδες. Η ψύχραιμη και ρεαλιστική σκέψη θα σε βοηθήσει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες σε κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου, μην προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου αδιαφορώντας για τη δική του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, οι έντονες προσωπικές ανασφάλειες μπορεί να λειτουργήσουν σαν εμπόδιο στην εξέλιξη τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η ένταση είναι αρκετοί για αυτό και θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου ώστε να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις τι μπορείς να πετύχεις καθώς έχεις υπεύθυνη και μεθοδική στάση σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει. Παράλληλα όμως θα πρέπει να ρίξεις τους τόνους γιατί η ένταση μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου δημιουργώντας προβλήματα σε ότι αφορά την εξέλιξή σου.

Μπορείς να απολαύσεις κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες είσαι προσκεκλημένος έχοντας στο πλευρό σου το ταίρι σου και αφήνοντας στην άκρη το άγχος της καριέρας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η ένταση που νιώθεις λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν σου επιτρέπει να χαρείς τις στιγμές.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις ότι θέλεις καθώς η αισιοδοξία είναι κυρίαρχο στοιχείο στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και να συζητήσετε για διάφορα πνευματικά θέματα που σας φέρνουν πιο κοντά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά ζητήματα διαφήμισης και εμπορίου ή επικοινωνίας. Οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σου είναι σημαντικοί και μπορεί να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικά όνειρα που έχεις.

Μην χάσεις την ευκαιρία για μία απόδραση στην ύπαιθρο με το ταίρι σου μπορεί να ανανεώσει ριζικά τη σχέση σας και να σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα έντονα συναισθήματα σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου για να αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία σου στον έρωτα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, υπάρχει από το πρωί έντονη αναστάτωση λόγω της καχυποψίας και των αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους καθώς η ένταση που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και σχετίζονται με τρίτους. Δεν θα διστάσεις να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα στις προσωπικές σου διεκδικήσεις ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Άκουσε το ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά.

Είναι σημαντικό να αφήσεις την ζήλεια στο περιθώριο καθώς μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σου χωρίς επί της ουσίας να υπάρχουν λόγοι. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια που σε διακατέχει δύσκολα θα σου επιτρέψει να αφεθεί σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ισορροπήσεις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να οδηγήσει σε υποχωρητική στάση για αυτό είναι απαραίτητο να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου είναι σημαντικές για αυτό και έρχονται στο προσκήνιο με έντονο τρόπο. Είναι γεγονός ότι θα προσπαθήσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να θυμάσαι ότι το να είσαι υποχωρητικός δεν θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Μπορείς να δημιουργήσεις ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία και αρμονία στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς το πρόγραμμά σου είναι επιφορτισμένο με πολλές υποχρεώσεις και αγγαρείες. Προσοχή γιατί το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και αναστάτωση που θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Υπάρχει ως προς το πρόσωπό σου από το συναδελφικό περίγυρο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στον εργασιακό χώρο για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την οποία ένταση νιώθεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε όλα αυτά που έχεις να διεκπεραιώσεις και μη χάνεις το χρόνο σε καυγάδες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Η ένταση που νιώθεις λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου φρόντισε να μην επηρεάσει την συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον εργασιακό χώρο, είναι απαραίτητο να δείξεις ηρεμία καθώς η νευρικότητα δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και δημιουργικές δράσεις που κεντρίζουν την προσοχή. Δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απολαύσεις τις στιγμές διασκεδάζοντας με την παρέα σου και πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ευχάριστη διάθεση και η ανεμελιά που σε διακατέχουν δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη επαγγελματική απασχόληση. Γεγονός είναι ότι δεν θέλεις να δουλέψεις σήμερα όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Προσπάθησε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αφήνοντας στην άκρη εγωκεντρικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποια παρέα και αν βρεθείς και αυτό φέρνει δίπλα σου πολλά νέα πρόσωπα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να επικεντρωθείς στην οικογένεια για να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες ασφαλείας και σταθερότητας στη ζωή σου. Προσοχή καθώς ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η ένταση που μπορεί να υπάρξει θα δημιουργήσει προβλήματα με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να δείξεις ψυχραιμία και διαλλακτικότητα έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στα πράγματα.

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και τρυφερά με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου αφήνοντας στην άκρη πιθανές ανασφάλειες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια δεν σου επιτρέπουν να αφιερωθείς στο φλερτ και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Θέλεις να απολαύσεις την επαφή και τις συζητήσεις μαζί τους καθώς αυτό σε

χαλαρώνει και σε βοηθάει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα που σε απασχολούν στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έντονα επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει να ανοίξεις νέους διαύλους με πρόσωπα που θέλουν να πραγματοποιήσουν συμφωνίες με εσένα και σχετίζονται με το εμπόριο. Η πειθώ και η γρήγορη αντίληψη που έχεις θα σε βοηθήσουν να κινηθείς ιδανικά και να προχωρήσεις χωρίς προβλήματα σε οποίες συνεργασίες σε ενδιαφέρουν.

Μία κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για να ξεφύγεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά μαζί δίνοντας ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον κοντινό περίγυρο μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σου επιτρέψουν την προσοχή με την ευφυΐα και την γρήγορη αντίληψη που έχουν.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει έξοδα που πρέπει να τακτοποιήσεις, όμως σε αγχώνουν σημαντικά. Το μεσημέρι μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ανασφάλειες που εκδηλώνονται κυρίως σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία προστριβών με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς υπάρχουν ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν έντονα και ορισμό. Παρασκηνιακές διεργασίες θα σε ενοχλήσουν έντονα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις και αδιαλλαξία.

Μην αφήσεις τους φόβους σου να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου καθώς η αδιαλλαξία και το πείσμα θα ενοχλήσουν σημαντικά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφήσεις τον εαυτό σου σε μία νέα γνωριμία καθώς είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν είσαι βέβαιος για αυτά που μπορεί να προσφέρεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!