VIRAL

To σχόλιο του Λιανού για τη Σαλαγκούδη προκάλεσε χαμό στο twitter

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν το χθεσινό αγώνα στο Survivor All Star και να πάρουν το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού, καθώς στο συγκεκριμένο αγώνισμα ο τελικός στόχος δυσκόλεψε πολλούς παίκτες, ακόμα και τους πιο... δυνατούς.

Ο στόχος απαιτούσε να τοποθετηθούν παράλληλα 4 κοντάρια και ο Γιώργος Λιανός, όταν άρχισε να περιγράφει τον αγώνα, έκανε ένα σχόλιο για την Ανθή Σαλαγκούδη, που προκάλεσε μεγάλο χαμό και στα social media.
Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του Survivor, θυμήθηκε την... απρόσμενη επιτυχία που είχε στο συγκεκριμένο στόχο η Ανθή και είπε: «Έχουν την εμπειρία οι παίκτες σε αυτόν τον στόχο! Ο στόχος “Ανθή Σαλαγκούδη” τους περιμένει» είπε ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα για να προσθέσει στη συνέχεια: «Είναι ένας στίβος μάχης που όλα σε θυμίζουν Ανθή Σαλαγκούδη! Θα παρακαλούσα το μοντάζ να μας θυμίσει λιγάκι τον πανηγυρισμό της όταν είχε κάνει το πέντε στα πέντε».

Τελικά η παραγωγή του Survivor All Star έκανε το χατίρι στον παρουσιαστή και στο Twitter επικράτησε πανικός.

Η αντίδραση της Ανθής.

Μετά το συγκεκριμένο χαμό η ίδια η Ανθή έκανε ένα σχόλιο στα social media: «Εγώ όταν ακούω τον Λιανό να λέει “στόχος Σαλαγκούδη”. (ε με φάγατε με τα μηνύματα δεν άντεξα!)».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!