VIRAL

Viral έγινε το βίντεο του Σάκη με το... νευρικό γέλιο της Κάτιας

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και coach του The Voice Σάκης Ρουβάς και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη μεγάλη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει 4 παιδιά, αλλά οι δυο τους δείχνουν αξιοζήλευτα αγαπημένοι, ταιριαστοί και κεφάτοι σε ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 14χρονη Αναστασία, τον 11χρονο Αλέξανδρο, 10χρονη την Αριάδνη και τον 6χρονο Απόλλωνα. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζει μακριά από την Αθήνα και πολύ κοντά στη φύση, μιας και τους αρέσει πάρα πολύ η αποκέντρωση και θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον, στο οποίο να κυριαρχεί η φύση.

Ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok με την Κάτια Ζυγούλη να βρίσκεται ακριβώς από πίσω του και να την έχει πιάσει νευρικό γέλιο, όταν αυτή καταλαβαίνει πως της κάνει πλάκα με τα φίλτρα.

Μάλιστα σε κάποια φάση, ενώ η Κάτια έχει ξεκαρδιστεί από τε γέλια, και μετρά με τα δάχτυλα, κάνει μια....μούτζα στον Σάκη!

 Το εν λόγω βίντεο έγινε viral σε μόλις λίγα λεπτά, με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης να μην σταματούν να σχολιάζουν κάτω από την ανάρτηση του τραγουδιστή!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!