VIRAL

O Μάστορας σε νέο βίντεο βρίζει έναν θαμώνα και μάθαμε γιατί το έκανε

Ένας καβγάς έγινε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Δέσποινα Βανδή, καθώς την ώρα που ο Χρήστος Μάστορας βρίσκονταν επί σκηνής, έγινε έξαλλος με έναν θαμώνα, τον έβρισε και τον έδιωξε από το μαγαζί. Τί συνέβη;

Το συμβάν έγινε το Σάββατο, ξημερώματα Κυριακής, γύρω στις 04:30 στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

«Βλάκα, δεν ντρέπεσαι λίγο;», είπε εκνευρισμένος ο Χρήστος Μάστορας, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε να φύγει η συγκεκριμένη παρέα.

«Να φύγει τώρα! Κερασμένο το τραπέζι από μένα», είπε εκνευρισμένος και εκτός εαυτού ο τραγουδιστής στους υπεύθυνους του μαγαζιού.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Τσιμτσιλή, ο Χρήστος Μάστορας τσακώθηκε με τον θαμώνα του νυχτερινού κέντρου και ο λόγος ήταν η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία βρισκόταν στο μαγαζί.

Ο τραγουδιστής είχε την εντύπωση ότι κάποιος από διπλανό τραπέζι τη φλέρταρε με έναν απρεπή τρόπο και άρχισε να κάνει νοήματα, προκλήθηκε ένταση και ο τραγουδιστής του ζήτησε να φύγει το τραπέζι, τότε κατάλαβε ότι κι ο ίδιος ίσως να παρεξήγησε κάποια πράγματα και ότι δεν πρόσβαλε κάποιος την κοπέλα του, όπως του εξήγησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού.

Και στη συνέχεια, προσπάθησε να εκτονώσει την κατάσταση και να λήξει το περιστατικό.

Δείτε εδώ το βίντεο με το συμβάν

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!