ΖΩΔΙΑ

Μετά από 3 χρόνια ο Κρόνος αλλάζει θέση και θα επηρεάσει πολύ 4 ζώδια

Ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο μία φορά κάθε 2-3 χρόνια. Φέτος, στις 7 Μαρτίου 2023 ο Κρόνος φεύγει από τον Υδροχόο, όπου βρίσκεται από το 2020, και μπαίνει στους Ιχθύες και θα φέρει θεμελιώδεις αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή μας.

Στο asibiliou.gr διαβάσαμε μια εκτενή ανάλυση για το τί σημαίνει αστρολογικά ο Κρόνος στους Ιχθύες και ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο.


Συγκεκριμένα τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο με αυτή τη θέση του Κρόνου είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και φυσικά οι Ιχθύες.

Δίδυμοι: Καριέρα, επαγγελματική εξέλιξη, έργο ζωής

Ο Κρόνος στους Ιχθύς έρχεται να ελέγξει τη δουλειά που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια και καθώς θα περάσει από το Μεσουράνημα σας μπορεί να σας χαρίσει αναγνώριση και επιτυχία αν είχατε καταβάλει τις ανάλογες προσπάθειες. Αν όμως κάτι δεν αποδίδει, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τη βιωσιμότητα του και να βρείτε ποια στοιχεία του χρειάζονται βελτιώσεις. Αν πάλι ήσασταν αμελείς στις υποχρεώσεις σας ή υπήρξαν αθέμιτοι τρόποι ανέλιξης σας, με τον Κρόνο σε αυτή τη θέση μπορεί να αποκαλυφθούν τα λάθη και οι παραλήψεις σας. Από την προηγούμενη θέση του Κρόνου πήρατε σημαντικά μαθήματα ζωής και επιτυχίας και για κάποιους ήρθε η ώρα να περάσετε αυτή τη γνώση που αποκτήσατε, ίσως υπό μορφή διδασκαλίας σε άλλους. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να επιστραφεί η καλή ενέργεια πίσω στην κοινωνία και αυτό θα σας γεμίσει περηφάνια και θετικά συναισθήματα, ενώ παράλληλα είναι κάτι που σας ταιριάζει και διαθέτετε τα κατάλληλα επικοινωνιακά προσόντα για να είστε αποτελεσματικοί. Το φιλανθρωπικό έργο ή μία μορφή κοινωνικής προσφοράς θα είναι μια εμπειρία που θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Κάποιοι Δίδυμοι θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν τη δική τους δουλειά ίσως παράλληλα με την υπάρχουσα. Επειδή ο χρόνος θα είναι περιορισμένος, βεβαιωθείτε ότι δεν θα βιάζεστε να αποδεχθείτε προσκλήσεις και να υποσχεθείτε πράγματα που μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε, γιατί αυτό θα φέρει άγχη και ενοχές. Φροντίστε να γειώσετε τον εαυτό σας με ιδανικό τρόπο και να κάνετε συχνούς προγραμματισμένους περιπάτους στη φύση. Η κίνηση θα σας βοηθήσει και είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Παρθένος: Συνεργασίες, σχέσεις, ευθυγράμμιση

Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα επηρεάσει τον 7ο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, βάζοντας τις σχέσεις σε δοκιμασίες και ενθαρρύνοντάς σας να βρείτε τρόπους να αισθανθείτε πραγματική έμπνευση, χαρά και συναίσθημα. Αν είστε ελεύθεροι μπορεί να συνδεθείτε με κάποιο ξεχωριστό άτομο, κάτι που θα σας οδηγήσει στο να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια για να εξελιχθεί αυτή η νέα σχέση ή για να δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Γενικότερα, δεν θα ικανοποιείστε εύκολα, παρά μόνο με τον ιδανικό άνθρωπο στο πλευρό σας. Όμως βεβαιωθείτε ότι ψάχνετε για κάποιον που θα σας ταιριάζει, θα συμβαδίζει μαζί σας και θα ενθαρρύνει τα ενδιαφέροντα και τις φιλοδοξίες σας. Κάποιοι μπορεί να αλλάξουν το στάτους τους και να παντρευτούν, ενώ κάποιοι δεσμευμένοι μπορεί να αρχίσουν να αναζητούν την περιπέτεια και να νιώθουν έτοιμοι να κάνουν ανατροπές. Εάν είστε σε μια σχέση, η επικοινωνία των κοινών στόχων σας για το μέλλον θα είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης και χρειάζεται ξεκάθαρη και γεμάτη κατανόηση επικοινωνία με το ταίρι σας. Την περίοδο που θα βρίσκεται ο Κρόνος στους Ιχθύς, το να ακούτε τη διαίσθησή σας θα είναι το κλειδί σε θέματα καρδιάς, αλλά χρειάζεται προσοχή σε εξιδανικεύσεις. Χρειάζεται επίσης προσοχή και μια ρεαλιστική αντιμετώπιση στον τομέα των συνεργασιών και να μην κάνετε βιαστικά βήματα. Πάντως σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, η προτεραιότητά σας αυτή την περίοδο θα πρέπει να είναι πώς να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας, διότι μόνο έτσι θα αγαπήσετε σωστά και τους άλλους.

Τοξότης: Θεραπεία, εσωτερικές αναμοχλεύσεις, βελτίωση συνθηκών διαβίωσης

Μπορεί να νιώσετε ότι καλείστε να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας το επόμενο διάστημα, ο Κρόνος όμως σας παρακινεί να ενεργήσετε έχοντας κατά νου τα θεμέλιά σας. Μπορεί κάποιος από την οικογένεια να σας έχει ανάγκη ή να χρειάζεται τη βοήθεια σας. Ενώ η διέλευση αυτή έχει τη δυνατότητα να σας φέρει πιο κοντά με τους αγαπημένους σας, θα μπορούσε επίσης να αλλάξει τον τρόπο που σχετίζεστε μαζί τους ή να θεραπεύσετε κάποια παλιά τραύματα. Μερικές φορές κουβαλάμε μηνύματα από την παιδική ηλικία, όπως κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε σωστά ή άλλες αρνητικές συμπεριφορές που πρέπει να απαλλαγούμε από αυτές. Άλλες φορές τα τραύματα των γονέων περνούν από τη μια γενιά στην επόμενη και καθώς ο Κρόνος είναι υπεύθυνος για το κάρμα, ίσως ο κλήρος έχει πέσει σε εσάς να θεραπευτείτε ή να θεραπεύσετε αυτό το γενετικό φορτίο. Το να βρείτε τρόπους να ξεχωρίζετε τον εαυτό σας από τους άλλους θα είναι σημαντικό, καθώς και το ότι μπορεί να εργάζεστε παράλληλα για τη δημιουργία του χώρου των ονείρων σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή η διέλευση θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να ακολουθήσετε μια εντελώς νέα προσέγγιση στο θέμα του σπιτιού ή της οικογένειας. Μπορεί να μετακομίσετε και να χρειαστεί να διακοσμήσετε με έμπνευση το νέο σας χώρο ή να εργάζεστε από το σπίτι. Αν συμβεί αυτό, μην ξεχάσετε την αλληλεγγύη που είναι ζητούμενο σε αυτή η διέλευση και δώστε ό,τι δεν χρειάζεστε σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Η αναζήτηση πρακτικών ευεξίας που μπορεί να μην έχετε δοκιμάσει, θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεφύγετε από μια καθημερινή ρουτίνα που μπορεί να σας έχει κουράσει. Ο Κρόνος στους Ιχθύς σας ενθαρρύνει να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας απλό, ή να κάνετε μια μικρή απόδραση από το σπίτι πιο συχνά που θα σας ωφελήσει. Εάν μπορείτε να βρείτε αυτές τις μικρές βαλβίδες ασφαλείας θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα, καθώς θα βοηθήσει περισσότερο με την ηρεμία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματός σας.

Ιχθύες: Πειθαρχία, ωριμότητα, ευημερία

Στις 7 Μαρτίου ο Κρόνος, ο πλανήτης που κυβερνά την καριέρα, εισέρχεται στο ονειροπόλο ζώδιο σας και σας ενθαρρύνει να εστιάσετε στη βελτίωση του εαυτού και του έργου σας για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο επιτυχίας. Αρκεί φυσικά να λειτουργήσετε με την απαραίτητη σοβαρότητα και πειθαρχία που επιβάλλει ο Κρόνος και όχι να κυνηγάτε… ανεμόμυλους. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας θα σας επιβραβεύσει για τους κόπους των περασμένων ετών αν όντως είχατε καταβάλλει σοβαρές προσπάθειες, αλλά θα σας παιδέψει αν υπήρξατε αμελείς ή κρύβατε τα προβλήματα κάτω από χαλάκι και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και τις επιπτώσεις των επιλογών σας. Οι Ιχθύες στο ζώδιο, στη Σελήνη ή στον ωροσκόπο, συνήθως διστάζουν να εκφράσουν πλήρως τον αληθινό εαυτό τους και κρατούν πολλούς θησαυρούς κρυμμένους μέσα τους για να μην κινδυνεύσουν. Αυτή η διέλευση όμως σας καλεί να κάνετε ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει όλοι να δουν και να θαυμάσουν τις γνώσεις, τις ικανότητες, τα ταλέντα και την πρόοδο που σημειώσετε όλα αυτά τα χρόνια, δουλεύοντας και μαθαίνοντας νέες τεχνικές πάνω στο αντικείμενο σας. Είναι καιρός να βγείτε μπροστά με τόλμη, αφήνοντας πίσω παλιές συνήθειες, αναστολές και φόβους που δεν λειτουργούν πλέον υπέρ σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη διέλευση για να τελειοποιήσετε την όποια ιδέα σας, για να πάρετε σοφές πρωτοβουλίες, ώστε να μπορείτε να βρείτε πραγματικά την επιτυχία και τον σκοπό σας. Καθαρίστε το μυαλό, αναπνεύστε, μην αφήσετε κανέναν να σας παρασύρει με τη βιασύνη του σε λάθη και συμβουλευτείτε την εσωτερική σας φωνή για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Φροντίστε να παραμείνετε ήρεμοι με γιόγκα ή διαλογισμό και ακολουθήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μην αμελήσετε να έχετε πάντα έτοιμο το σημειωματάριο ή τον καμβά σας, γιατί πρόκειται να έχετε κάποιες πολύ καλές εμπνεύσεις που δεν πρέπει να πάνε χαμένες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!