ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2023

Ο Ερμής στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, θα υπάρξει δυνατότητα να διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, δυναμικότητα, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και ουσιαστικές, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθεί με ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Το απόγευμα ανεβάσει κατακόρυφα την ένταση και μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Προσπάθησε να αποφύγει συγκρούσεις με πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς η κυκλοθυμία είναι έντονη και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες καταστάσεις προκύψουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ώστε να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για επαγγελματικά σχέδια χωρίς να θίξεις τις συνεργασίες σου.

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσει προβλήματα. Φρόντισε να ξεφύγεις από την ένταση για να προστατεύσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς η νευρικότητα δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κάποιοι βάζουν εμπόδια στις επιδιώξεις σου και αυτό αρχικά να σε απογοητεύσει, όμως μπορείς να αξιοποιήσεις τις συγκυρίες σε πιθανές ευκαιρίες που μπορούν να συνδεθούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανά σε ενδιαφέρουν και αυτό θα είναι αρκετό για να σου προκαλέσει απογοήτευση και απαισιοδοξία. Η προσπάθεια από την πλευρά σου θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να πετύχεις τους στόχους σου.

Είναι σημαντικό να εκφράσεις με αυτοπεποίθηση αυτό που νιώθεις στη σχέση σου ώστε να αποφύγεις την απόσταση από το ταίρι σου που θα σου κοστίσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την προσωπική σου ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια σε συνεργασίες ή συναλλαγές θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο άγχος και ανασφάλεια, προσπάθησε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά για να βρει τις κατάλληλες λύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να κλείσεις οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, δεν αποκλείεται όμως να βρεις εμπόδια ή να υπάρξουν πρόσωπα θα βάλουν φρένο στα σχέδιά σου. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς καθώς αυτό θα είναι το κλειδί όσο για την ψυχολογία σου όσο και για τις λύσεις που θέλεις να βρεις.

Οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζουν τη σχέση σου καθώς νιώθεις να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου, φρόντισε να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι χωρίς φόβο και καχυποψία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να εκδηλώσεις συναισθήματα που έχεις νέα γνωριμία λόγω του ελλείμματος αυτοπεποίθησης που σε ταλαιπωρεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει την ώθηση να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και επηρεάζει σημαντικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν συγκρούσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ένταση στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για την καριέρα σου. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη πιθανές κόντρες και διαφωνίες που δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Προσπάθησε να περιορίσεις την αυστηρότητα και τη νευρικότητα στη σχέση σου καθώς εξωγενείς παράγοντες μπορεί να σε επηρεάσουν και να ξεσπάσεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφιερωθείς σε νέο πρόσωπο καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και το άγχος δεν σε αφήνει να απολαύσεις τις στιγμές.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Το απόγευμα σου προκαλεί έντονη αναστάτωση που δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος λόγω απωθημένων του παρελθόντος που σε επηρεάζουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να διαχειριστείς στην καθημερινότητα καθώς το μυαλό σου ταξιδεύει και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Οι κόντρες θα είναι πολλές καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη που θα επηρεάσουν δυσάρεστα τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Είναι σημαντικό να χαρείς την κάθε στιγμή με το ταίρι σου και να μην αφήσεις τίποτα να επηρεάσει την μοναδική ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα δημιουργεί έντονη αναστάτωση και θα φέρει στο προσκήνιο πληγές που δεν έχουν κλείσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες που έχεις. Το απόγευμα αυξάνει την καχυποψία και τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν κόστος το φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να πρωταγωνιστήσουν εντός της ημέρας καθώς υπάρχουν αμφιβολίες και καχυποψία ως προς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Εμπόδια που βρίσκεις επαγγελματικά σου σχέδια σε εκνευρίζουν, προσπάθησε να τα ξεπεράσεις με ψυχραιμία και σύνεση.

Διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου για κοινούς στόχους που σας ενδιαφέρουν, προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται μέσα από το φιλικό περιβάλλον να σε αναστατώσουν και να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στην επαγγελματική σου ζωή και τις υποχρεώσεις που έχεις. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές από άλλους που θα σε εκνευρίσουν και θα σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πιθανό να θεωρείς ότι πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον προσπαθούν να σε εμποδίσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Οι ανταγωνιστικές διαθέσεις κάποιων μπορεί να σε απογοητεύσουν, όμως θα πρέπει να ξεφύγεις από τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε λάθη.

Φρόντισε να αποφύγεις καβγάδες με το ταίρι σου που θα έχουν κόστος στη σχέση λόγω του έντονου εκνευρισμού και εγωισμού που μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο θα σε αναστατώσουν, η επιθετική σου διάθεση δεν θα βοηθήσει για να εξελιχθούν ομαλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τις παρέες και τη διασκέδαση στον απόλυτο βαθμό. Το απόγευμα φέρνει στην επιφάνεια εμμονές και γκρίνια που θα επηρεάσουν τη σχέση σου με πρόσωπα από το ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα δεν θα επιτρέπουν να χαρείς και δεν αφήνουν χρόνο που θέλεις για τον εαυτό σου. Ο εκνευρισμός κάνει την εμφάνιση του και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα κυρίως στο συναδελφικό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Μην επιτρέψεις στον κακή σου διάθεση να χαλάσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, διασκέδασε και απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου που θα σε γεμίσουν χαρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία, προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονές που θα δημιουργήσουν δυσάρεστες καταστάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους. Το απόγευμα αυξάνει την ένταση και τον εγωισμό και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συναλλάσσεται δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεων σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς θα έχουν κόστος στην πορεία των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να φερθείς έξυπνα ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα που θα σε απαλλάξει από οικονομικά βάρη, απέφυγε τις κόντρες.

Προσπάθησε να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου μένοντας μακριά από την καχυποψία και τη ζήλια που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η υπερένταση μπορεί να προκαλέσει νέα γνωριμία, δεν θα σου είναι εύκολο να διαχειριστείς την νευρικότητα που σε διακατέχει. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, θέλεις να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα αυξάνει την ένταση κατακόρυφα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστεί μετωπικά εκτονώνοντας απωθημένα και πληγές που κρύβεις μέσα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένταση μπορεί να επικρατήσει στις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να θέλει να επιβάλεις τους όρους σου με πλάγιους τρόπους. Είναι σημαντικό να αποφύγεις συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν, παρά μόνο να βάλουν εμπόδια σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις.

Οι αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή θα έχουν κόστος καθώς πιθανό είναι εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις στο ταίρι σου δημιουργώντας έντονα προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, φρόντισε όμως να χαλιναγωγήσεις τη νευρικότητα που δεν θα σου επιτρέψει να τις απολαύσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν συγκρουσιακές καταστάσεις στο συναδελφικό περιβάλλον που θα σε απογοητεύσουν. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα και οι αυξημένες υποχρεώσεις ενισχύουν τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα στην εξέλιξη επαγγελματικών σχεδίων που έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις την επικριτικότητα και την γκρίνια που θα δημιουργήσει προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον.

Μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου την ένταση της καθημερινότητας και της δουλειάς δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον καθώς ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και θα δημιουργήσει εμπόδια στην εξέλιξή της.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα σε καλεί να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να καλεί σε ένα νέο ξεκίνημα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου ή με πιθανή μία γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις για να δεις πραγματικά τι θέλεις και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον θέλουν να μπουν εμπόδιο στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Μπορείς να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες αρκεί να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ποιοι στόχοι είναι αυτοί που σε καλύπτουν και ποιοι όχι.

Οφείλεις να είσαι ξεκάθαρος με το ταίρι σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αντιληφθεί τι πραγματικά ζητάς από τον άνθρωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σηματοδοτήσει η ζωή σου ένα νέο κεφάλαιο χαρίζοντας του ασφάλεια και σταθερότητα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!