ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου 2023

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση, έμφαση θα δοθεί στην κοινωνική εικόνα, στην προσβολή της προσωπικότητας, στο γόητρο και στο κύρος. Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να τακτοποιηθούν οι ανοιχτές υποθέσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε οικογενειακό επίπεδο. Καλείσαι όμως να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να λειτουργήσουν θετικά στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις που θα σε απομακρύνουν από σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Δεν αποκλείεται να αναλάβεις νέες ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε φορτίσουν ψυχολογικά και να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο άγχος. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ψυχραιμία και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό δείχνοντας πραγματικά τις δυνατότητές σου.

Μην χάσεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να υπάρξει πρώτα που θα επηρεάσει τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς ήρθε για να μείνει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στην οικογένειά σου για να λύσεις ζητήματα που την απασχολούν. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει γεγονότα που δεν τα περιμένεις που θα δημιουργήσουν εκνευρισμό και αναστάτωση στο οικογενειακό πεδίο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια ανατρέπονται και δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικές εντάσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καριέρα σου. Προσπάθησε να ανακαλύψεις είναι αυτό πρέπει να προσδιορίσεις έτσι ώστε να προχωρήσεις στις αλλαγές που θα απογειώσουν την επαγγελματική σου ζωή.

Συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να προκύψουν σήμερα που θα επηρεάσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις την οικογένειά σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να μην έχεις όρεξη να δώσεις χρόνο για μία νέα γνωριμία καθώς νιώθεις έντονη νευρικότητα που δεν σου επιτρέπει να την απολαύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος. Το βράδυ μπορεί να φέρει αποκαλύψεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε οδηγήσουν σε καυγάδες. Προσπάθησε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση για να μην αδικήσεις κάποιον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικές συμφωνίες που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν, όμως είναι σημαντικό να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και προσέγγιση στα πράγματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να μην αφεθείς στον παρορμητισμό που θα προκαλέσει λάθη.

Μπορείς να γίνεις έντονος και απότομος με το ταίρι σου, αυτό όμως θα έχει ανάλογες αντιδράσεις για αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και δημιουργεί έντονη αναταραχή που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Πιθανό είναι βέβαια να υπάρξουν εμπόδια από πρόσωπα σημαντικά για εσένα που θα σε απογοητεύσουν και θα σου δημιουργήσουν δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να μην πάρεις αποστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου έρχονται στο προσκήνιο καθώς θέλεις να κάνεις μία πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανό είναι να υπάρξουν συνεργάτες με τις επιδιώξεις σου ή μπαίνουν εμπόδιο στις οποίες κινήσεις σου. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις με ποιους μπορείς να συνεχίσεις και ποιους όχι.

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει και αυτό να επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σας. Η ψυχρότητα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει, καλά θα κάνεις να την αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές βάσεις για μία κοινή μελλοντική πορεία.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να λύσεις. Προσπάθησε να οριοθετηθείς και να πατήσεις γερά στα πόδια σου έτσι ώστε να βρεις ρεαλιστικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από αυτά που σε επηρεάζουν ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η καθημερινότητα σε καλεί να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καταστάσεις που έρχονται στην επιφάνεια καθώς παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό χώρο μπορεί να σε προβληματίσει και να σου δημιουργήσει απογοήτευση.

Νιώθεις απογοήτευση και μοναχικότητα και αυτό επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου, μπορείς να εκφράσεις ότι σε ενοχλεί στην προσωπική σου ζωή για να ξεπεραστούν οι εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν σε αναστατώνει, όμως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για να πάρεις αποστάσεις αν χρειαστεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις από φίλους μπορεί να σε προβληματίζουν και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά νιώθεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι όμως ότι μπορείς να βρεις εμπόδια σε αυτή τη διαδρομή που πρέπει να ξεπεράσεις με σκληρή δουλειά, αυτοπεποίθηση και πείσμα. Ρώτησε να μην παρατήσεις τα όνειρά σου.

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι παίρνει αποστάσεις από το ταίρι σου καθώς έχεις την ανάγκη να οριοθετηθείς και να διεκδικήσεις την προσωπική σου ελευθερία μέσα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρό έρχονται νέα πρόσωπα στα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. 

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή που σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Προβλήματα μπορεί να υπάρχουν με πρόσωπα της οικογένειας καθώς δεν αποκλείεται να βάλουν εμπόδια σε προσωπικές επιδιώξεις που έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές και μπορεί να υπόσχονται ένα μέλλον πολύ ευοίωνο για εσένα. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσει σκληρά για να δείξεις ότι πραγματικά μπορείς να τα καταφέρεις και ότι έχεις τα απαιτούμενα προσόντα για να ανταπεξέλθεις στις οποίες προκλήσεις.

Δεν αποκλείεται να παραμελήσεις το ταίρι σου λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό να ξέρεις θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μαζί της θα χαράξεις μία νέα πορεία και σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις πνευματικές αναζητήσεις και την εκπαίδευση. Πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να μπουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα σε στεναχωρήσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θέλεις να πετύχεις πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο όμως δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο ή προτάσεις που έχεις και προέρχονται από το εξωτερικό. Φρόντισε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και ώριμα για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται.

Θέλεις να νιώσεις την απόλαυση και την χαρά με το ταίρι σου, όμως δεν αποκλείεται να υπάρχουν υποχρεώσεις μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση σας και αυτό σε απογοητεύει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε αναγκάσει να σκεφτείς πολύ καλά πως πρέπει να κινηθείς μελλοντικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα ανοίγει μία νέα πορεία σε ότι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους και πιθανές επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σου ή να βάλουν φρένο σε πιθανές επιδιώξεις που έχεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και ακολούθησε αυτό που σε προστάζει για να κερδίσεις το καλύτερο για σένα.

Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τις αμφιβολίες και τη ζήλια που μπορεί να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις και να ψυχρανθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αναφερθεί σε νέα γνωριμία αφού νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς πρόσωπα που σε πλησιάζουν. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε καλεί να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρότητα και την απολυτότητα που θα έχουν σημαντικό κόστος στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρχουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που σου φαίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες όμως είναι γεγονός ότι οι φόβοι σου μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο τις οποίες εξελίξεις. Προσπάθησε να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σε εξελίξουν την καριέρα σου.

Είναι απαραίτητο να δείξεις διαλλακτικότητα με το ταίρι σου καθώς σε διαφορετική περίπτωση πιθανότατα να πάρετε αποστάσεις και να ψυχαγωγηθείτε δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που σε καλεί να αναθεωρήσεις την προσωπική σου πορεία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε προβληματίσουν. Προσπάθησε να ξεφύγεις από απωθημένα του παρελθόντος που βαραίνουν την ψυχολογία σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυξημένες απαιτήσεις μπορεί να υπάρχουν από εσένα σε καθημερινό επίπεδο και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, κάτι που θα λειτουργήσει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και θα σου δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια για το αν μπορείς να τα καταφέρεις.

Φρόντισε να δώσεις τον κατάλληλο χρόνο στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς αυτό θα είναι ευεργετικό για εσένα μέσα σε ιδιαίτερα έντονες συνθήκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η προσωπική σου ζωή μπαίνεις στην άκρη καθώς πολλές είναι οι υποχρεώσεις πρέπει να αντιμετωπίσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις της καθημερινότητας που μπορεί να σε προβληματίζουν. Το απόγευμα αναστατώνει το καθημερινό σου πρόγραμμα και δημιουργεί επιπλέον άγχος και νευρικότητα, προσοχή σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αναστάτωση μπορεί να προκληθεί στον εργασιακό χώρο καθώς ξαφνικά γεγονότα αλλάζουν τα δεδομένα σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις επικριτικός και έντονος με τους γύρω σου, κάτι που δεν θα μείνει αναπάντητο.

Γκρίνια και άγχος μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου καθώς το πιθανότερο είναι να ξεσπάσεις στο ταίρι σου δημιουργώντας ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με νέο πρόσωπο μέσα από τον εργασιακό χώρο που έρχεται αιφνιδιαστικά για να τονίσει ότι χρειάζεται να αλλάξεις ριζικά τη ρουτίνα και την καθημερινότητά σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!