ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023

Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας, τολμηρές θα είναι οι προσεγγίσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, αποφασιστικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι συντονισμένες ενέργειες θα δώσουν την ώθηση για θετική εξέλιξη. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και δυναμικές, σε θέματα αισθηματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σφοδρές αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό πεδίο. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Είναι σημαντικό για εσένα να καταξιωθείς και αυτό θα προσπαθήσεις να τον μέγιστο τρόπο. Επικεντρώσου στο να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει και μην μπει σε διαδικασία συζητήσεων που θα έχουν δυσάρεστη εξέλιξη για την καριέρα σου.

Προσοχή σε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να πάρουν δυσάρεστη τροπή με το ταίρι σου καθώς η κυκλοθυμία θα οδηγήσει τα σκληρά λόγια. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι πολλές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα δεν αφήνουν περιθώριο για να ασχοληθείς με νέα γνωριμία που μπορεί να σε προσεγγίσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, το πρωί μπορεί να φέρει αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον λόγω ξαφνικών γεγονότων. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε βοηθήσει να κάνεις σταθερά βήματα σε ότι αφορά την εκπαίδευση και πνευματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικά σχέδια ή δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι πιέζεσαι από την πορεία που έχει πάρει η επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να περιορίσεις απότομες και οριστικές αντιδράσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τους ανωτέρους σου.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς καλείται να αναλάβει σε ευθύνες έναντι τη σχέση σου που μπορεί να νιώθεις ότι σε πιέζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που το χαρακτηρίζει η ανάγκη να σου δώσει η ασφάλεια και σταθερότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα είναι πιθανό να ανατρέψει τα δεδομένα στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρό δημιουργώντας ένταση και συγκρούσεις. Το απόγευμα σε οδηγεί στην εσωστρέφεια και την καχυποψία που επηρεάζουν τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να δείξεις ψυχραιμία σε ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες καθώς έρχονται στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος που αλλάζουν τα δεδομένα. Προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε βαρύνουν ψυχολογικά και να επηρεάσουν τις κινήσεις σου.

Είναι απαραίτητο να μην απογοητευτείς από συμπεριφορές που θεωρείς ότι σε πληγώνουν καθώς θα ανακαλύψεις ότι η ψυχολογία σου είναι αυτή που σε επηρεάζει και όχι το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου καθώς η κατήφεια και η εσωστρέφεια κυριαρχούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν με συνεργάτες ή με το ταίρι σου. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προσπαθήσεις για να ισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να αποφύγεις σκληρές κουβέντες και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνεργάζεται καθώς θα δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες, όμως μη βάλεις σε δεύτερη μοίρα αυτά που θέλεις πραγματικά.

Προσπάθησε να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που δεν θα βοηθήσουν να υπάρξει ηρεμία και ισορροπία στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα, προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι θέλουν να επιβληθούν και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στην επικοινωνία μαζί τους.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα ενισχύει την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητα. Φροντίζεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που πιέζουν το πρόγραμμά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να τακτοποιήσεις υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν στον εργασιακό χώρο έχοντας πάντα απόλυτη συναίσθηση και αυτοσυγκέντρωση σε ότι κάνεις. Διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές με συναδέλφους που δεν θα διστάσουν να σε πληγώσουν με τη συμπεριφορά τους.

Η ένταση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις και παραθέσεις με το ταίρι σου για λεπτομέρειες που δεν αξίζει τον κόπο. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει, η αυστηρότητα που δείχνεις δεν θα βοηθήσει στην οποία εξέλιξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα είναι πιθανό να δημιουργήσει προστριβές με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις στιγμές χαράς και διασκέδασης με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι απαραίτητο να πάρεις πρωτοβουλίες για συζητήσεις επαγγελματικό περιβάλλον όμως δεν πρέπει να γίνεις καυστικός και εριστικός με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Είναι απαραίτητο να βρεις τις ισορροπίες που χρειάζονται για να υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση και όχι κόντρες που θα επηρεάσουν τα σχέδιά σου.

Προσοχή αλαζονικές συμπεριφορές μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου καθώς η αντίδραση του θα σε αιφνιδιάσει δυσάρεστα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, είναι σημαντικό όμως να μην εκδηλώσεις εριστική διάθεση πού χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί έντονη ατμόσφαιρα στο επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με ανώτερους. Το απόγευμα σε ωθεί να αποζητήσεις την οικογενειακή γαλήνη και την τρυφερότητα των δικών σου προσώπων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις και συνεννοήσεις που μπορεί να υπάρχουν στην επαγγελματική σου στέγη. Προσπάθησε να αποφύγεις την σκληρότητα και την απολυτότητα που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε κόντρες. Η διαλλακτικότητα θα δώσει λύσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρότητα στην προσωπική σου ζωή καθώς αυτό θα έχει κόστος στο ταίρι σου και θα αντιδράσει έντονα απέναντί σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, η προσωπική σου διαχείριση θα δώσει το στοίχημα για την επόμενη μέρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου εκφράζοντας με σκληρότητα την άποψή σου. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις χρόνο στα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικό είναι για εσένα να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανά σε ενδιαφέρουν όμως δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με αυτά άδεια τα πρόσωπα που συμμετέχουν στις συζητήσεις. Οι έντονες αντιδράσεις που θα δεχτείς θα σε απογοητεύσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός.

Φρόντισε να απολαύσεις στιγμές χαράς με το ταίρι σου και να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν πληγές. Αν είσαι αδέσμευτος/η στον κοντινό σου περίγυρο μπορεί να υπάρχει πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, προσοχή σε απότομες αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν έντονα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σκληρές διαπραγματεύσεις και κόντρες οικονομικές συμφωνίες. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να επιμείνεις ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικές υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν, όμως δεν πρέπει να γίνεις σκληρός λόγω της υποψίας σου καθώς αυτό θα έχει κόστος. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να λειτουργήσεις με βάση το ένστικτό σου που δεν πρόκειται να σε προδώσει.

Προσπάθησε να κατεβάσεις την καχυποψία που μπορεί να δείξεις στο ταίρι σου καθώς με ευκολία μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονες νέες γνωριμίες μπορεί να προκαλέσουν το καρδιοχτύπι, προσοχή καθώς τα λόγια μπορεί να πληγώσουν και να απογοητεύσουν. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την επικοινωνία. Αισθάνεσαι την ανάγκη να εκδηλώσεις όλα αυτά που θέλεις ώστε να γίνουν αποδεκτά από τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να πάρουν δυσάρεστη τροπή αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις την ανάγκη να επιβληθείς επιδιώκοντας να δρομολογήσεις τα πράγματα όπως εσένα σε ικανοποιεί. Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός δεν θα βοηθήσουν στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στην επαγγελματική σου ζωή.

Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και διαλλακτικός με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς οι συζητήσεις μπορεί να βάλουν φωτιά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε απασχολήσουν, όμως η συμπεριφορά σου μπορεί να μπει εμπόδιο σε οποιαδήποτε πορεία από δω και στο εξής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα δεν αποκλείεται να βγάλει απωθημένα στην επιφάνεια που θα επηρεάσουν σημαντικά την καθημερινότητα. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλά θα κάνεις να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν ακόμα και εκκρεμούν από το παρελθόν καθώς δημιουργούν έντονο άγχος. Προσοχή σε συζητήσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά στον εργασιακό χώρο καθώς θα εξελιχθούν αρνητικά και αυτό θα σε απογοητεύσει.

Ο ρομαντισμός μπορεί να τη βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη πιθανή καχυποψία και τραύματα του παρελθόντος που επηρεάζουν ακόμα τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου καθώς οι έντονες ευαισθησίες σου δεν αφήνουν περιθώριο για φλερτ και κοινωνικό παιχνίδι.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα αναστατώνει την καθημερινότητά σου και ανατρέπει τον προγραμματισμό σου δημιουργώντας νευρικότητα. Το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε αποστασιοποίηση από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις ποιοι στόχοι και φιλοδοξίες μπορεί να γίνουν πραγματικότητα αφήνοντας στην άκρη όποια όνειρα δεν είναι ρεαλιστικά. Προσοχή καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις που έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια μπορεί να σε αναστατώσουν και να ανατρέψουν το καθημερινό σου πρόγραμμα.

Οι πολλές υποχρεώσεις σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό, προσπάθησε να μην εκτονωθεί στο ταίρι σου γιατί θα το δείξεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει σημαντική νέα γνωριμία που έρχεται για να προσδώσει σταθερότητα και σοβαρότητα στην προσωπική σου ζωή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!