ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για ισορροπία και εξασφάλιση, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στις οικογενειακές υποθέσεις, στα περιουσιακά στοιχεία.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί ιδανικό πλαίσιο για να βρεθείς με τα φιλικά πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις και να σε θέματα που σας απασχολούν. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Είναι σημαντικό για εσένα να φτάσεις όσο πιο καλά γίνεται στο να επιτύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις στην προσωπική σου ζωή και σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θέλουν να σε στηρίξουν. Αξιοποίησε την ημέρα για να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Πάρε πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να βάλετε καινούργιους στόχους που θα σας βοηθήσουν να λειτουργήσετε ιδανικά σαν ομάδα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα σε κινητοποιήσει και θα σε απογειώσει σε ότι αφορά προσωπικές επιδιώξεις και φλερτ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου σε επαγγελματικό επίπεδο δείχνοντας μεθοδικότητα και υπευθυνότητα που θα εντυπωσιάσει. Το πρωί έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που λειτουργούν ανά την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Λειτουργείς ιδανικά με ομαδικό πνεύμα και αυτό σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε σχέδια και όνειρα που θέλεις να πετύχεις. Προσοχή καθώς η αλαζονεία και η εριστική σου διάθεση μπορεί να γίνουν αφορμές για να υπάρχουν ένταση με πρόσωπα που διαφωνούν με τις απόψεις σου.

Είναι απαραίτητο να δώσεις στο ταίρι σου το χρόνο και τον χώρο να εκφράσει στόχους που θέλει να πετύχει καθώς μπορεί να σε αφορούν άμεσα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής αλλάζοντας τα δεδομένα στις φιλοδοξίες σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αρχίζει μία περίοδος για εσένα όπου η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το πρωί στρέφεσαι στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που αναλαμβάνει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς αναλαμβάνεις πολλά και πρέπει να διαχειριστείς υπεύθυνα κάθε τι που θέλεις να πετύχεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω της αδιαλλαξίας και της απολυτότητας που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους.

Η πίεση που νιώθεις λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, απέφυγε το. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου και θα πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, νιώθεις την ένταση και τους φόβους σου να σε κατακλύζουν. Το απόγευμα μπορεί να σε ωθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες για να εκτονώσεις την νευρικότητα που έχεις αποτελεσματικά δρομολογώντας επαγγελματικές υποθέσεις με εξαιρετικό τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Άφησε στην άκρη τον οποίο εκνευρισμό και προσπάθησε να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν σε οικονομικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι οι ανώτεροι σου αντιλαμβάνονται την αξία σου και αυτά που προσφέρεις και δεν θα διστάσουμε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου.

Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου και δίνει ώθηση για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου απολαμβάνοντας τη συντροφιά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει και να έχει αναστατώσει έντονα, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημόσια εικόνα σου.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, θέλεις να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς είναι απαραίτητο για σένα να νιώσεις ασφάλεια. Το απόγευμα ανεβάζει το κέφι σου και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα όπου θα διασκεδάσεις και θα απολαύσεις τη βραδιά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα αν πραγματικά αδράξεις ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Γεγονός είναι ότι η αποφασιστικότητα που σε διακατέχει δημιουργεί κλίμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό σου.

Προσπάθησε να χαρείς κάθε στιγμή συντροφικότητας και διασκέδασης με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται για να σου δείξει το έντονο ενδιαφέρον που έχει και να πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, προσπαθείς να δρομολογήσεις υποθέσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στην καθημερινότητα και σε πιέζουν. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις οικονομικής φύσεως στον εργασιακό χώρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι πολλές όμως η ενέργειά σου δεν σου επιτρέπει να το δεις καθώς μπορείς να είσαι αποτελεσματικός σε ότι έχεις αναλάβει. Πιθανό είναι να υπάρξουν οικονομικές συζητήσεις με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που θα έχουν θετικά αποτελέσματα για εσένα.

Βάλε φωτιά στην καθημερινότητα και προσπάθησε να απαλλάξεις εσένα και το ταίρι σου από την ρουτίνα που κουράζει την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα εκτοξεύσει τον αισθησιασμό στα ύψη και θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με το ταίρι σου ή πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βρίσκεται στη ζωή σου. Το απόγευμα ενισχύει το πάθος και την ανάγκη να δρομολογήσεις σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχεις στις συνεργασίες σου καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε πτοήσει. Η αποφασιστικότητα που δείχνεις δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έχεις τις καλύτερες δυνατές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή διευρύνοντας τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και τα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν.

Πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα ικανοποιήσουν σε απόλυτο βαθμό το ταίρι σου καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου και σε απογειώνει, είναι γεγονός ότι μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στα αισθηματικά σου από δω και στο εξής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, επιδιώκεις να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ σε πρόσωπα της οικογένειας λόγω καταστάσεων που έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα σε βοηθά να ξεφύγεις από τον συναισθηματισμό και να πάρεις πρωτοβουλίες για την επίλυση όσων σε απασχολούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε θέματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η αποφασιστικότητα που δείχνει δεν σου επιτρέπει να λυγίσεις μπροστά σε δυσκολίες και εμπόδια που θα βρεις καθώς είναι βέβαιο ότι θα τα ξεπεράσεις με μεγάλη ευκολία.

Το πάθος και ο ρομαντισμός εναρμονίζονται και δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον έρχεται μία γνωριμία που θα ενισχύσει την ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος όπου θα συζητήσεις και θα περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το απόγευμα σε οδηγεί σε πρωτοβουλίες όπως διασκέδαση πρωταγωνιστεί και η καλοπέραση ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πρωταγωνιστήσεις σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς θα κάνεις τις απαιτούμενες κινήσεις ώστε να κλείσεις σημαντικές συνεργασίες για εσένα. Αυτό θα εντυπωσιάσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και θα δημιουργήσει συνθήκες εμπιστοσύνης και αποφασιστικότητας.

Ο τρόπος που επικοινωνείς με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες στη σχέση και να βιώσεις το απόλυτο πάθος μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο να έρθει στην προσωπική σου ζωή για να εκτοξεύσει τον αισθησιασμό και την επικοινωνιακή σου δεινότητα. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επιδιώκεις να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες καθώς υπάρχει αναστάτωση και ανασφάλεια μέσα σου. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε βοηθήσει να είσαι κοντά με οικογενειακά πρόσωπα που θα σε καταλάβουν και θα σε στηρίξουν στον απόλυτο βαθμό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται σε οικονομικά ζητήματα που πιθανόν και απασχολούν καθώς είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα είσαι κερδισμένος. Δεν αποκλείεται να έχεις αμφιβολίες που μπορεί να σε εμποδίζουν, όμως θα αντιληφθείς γρήγορα ότι δεν ευσταθούν και θα προχωρήσεις δυναμικά σε λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.

Προσπάθησε να απολαύσεις την κάθε στιγμή τρυφερότητας και πάθος με το ταίρι σου καθώς λειτουργεί ευεργετικά για τη σχέση και την ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα ενισχύσει την ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια δίπλα του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, θέλεις να είσαι επίκεντρο της προσοχής ιδιαίτερα σε ότι αφορά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς με αισιοδοξία και χαρά ώστε να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορείς να πάρεις επίπεδο συνεργασιών που θα σε βοηθήσουν να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα άκρως επιτυχημένα. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου καθώς το πιθανότερο είναι να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ικανοποιώντας τους πάντες στο επαγγελματικό περιβάλλον του κινείσαι.

Το σημαντικό για εσένα να εκφράσεις ανάγκες και σκέψεις που μπορεί να έχεις επιδιώκοντας να γίνεις αντιληπτός και κατανοητός από το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία θα έρθει στη ζωή σου καθώς κανείς δεν μπορεί να σε προσπεράσει αφού εντυπωσιάζεις με τη λάμψη και την βοήθειά σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και αφορούν ζητήματα που αναλαμβάνεις. Το πρωί εκδηλώνεις πια με ευκολία συναισθήματα και ανάγκες επιδιώκοντας να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Φρόντισε βέβαια να αποφύγεις τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που θα δημιουργήσουν περιττές εντάσεις.

Προσπάθησε να εκφράσεις ότι έχεις ανάγκη από τη σχέση σου δίνοντας τον ανάλογο χώρο και το ταίρι σου να εκφράσει τις δικές του επιθυμίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς η κοινωνικότητα απογειώνεται και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!