VIRAL

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τί συνέβη με τους Ρουμελιώτη - Βασάλο

Χαμός επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας στα social media, με αφορμή τα πλάνα από το «Survivor All Star», στα οποία βλέπουμε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να φεύγουν κρυφά μέσα στη νύχτα από την καλύβα τους και να πηγαίνουν μέσα στο δάσος.

Με το που είδαμε τους Βασάλο και Μαριαλένα να σηκώνονται μέσα στη νύχτα και να φεύγουν κρυφά από την καλύβα έγινε χαμός στο twitter

Ο Τριαντάφυλλος, είδε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και με ανάρτησή του αποκάλυψε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφυγαν από την καλύβα για να συναντήσουν τον Σάκη Κατσούλη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή!

«Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια. Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ό,τι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε!» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Τριαντάφυλλος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!