VIRAL

Η Ασημίνα λέει πως η Δαλάκα την στήριξε και δείχνει πως είναι "ενωμένες"

H Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το Survivor All Star καθώς κατηγορήθηκαν από το Νίκο Μπάρτζη πως είχαν στην κατοχή τους κινητό τηλέφωνο και οι δυο τους έχουν πλέον επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η μεν Κατερίνα, από την πρώτη στιγμή που πήρε το κινητό της στα χέρια της έσπευσε να επιστρέψει στα social media γράφοντας: «Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου ...» αφήνοντας να εννοηθεί πως ποτέ δεν είχε πάρει κινητό στο δάσος όπως την κατηγόρησαν .


Όμως η Ασημίνα δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση με πολλούς να θεωρούν πως η Δαλάκα δεν στήριξε την φίλη της όταν αρχικά ακούστηκαν οι κατηγορίες κατά της Ασημίνας.


Ωστόσο και οι δυο παίκτριες πριν από δύο μέρες έκαναν μια κοινή ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή».


 

Και μπορεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου να μην έχει εξηγήσει ακόμα τι συνέβη και αποβλήθηκε από το Survivor all Star, ωστόσο με μία ανάρτηση που έκανε το βραδύ της Κυριακής ξεκαθάρισε πως η Κατερίνα Δαλάκα την υποστήριξε εκείνο το βράδυ, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Εγώ ξέρω ότι εκείνη τη νύχτα του “πολέμου” μίλησες παραπάνω και από μένα. Το ξέρεις και εγώ το ξέρω. Αντοχή – Υπομονή=Αλήθεια», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Instagram της Ασημίνας Χατζηανδρέου:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!