VIRAL

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης τράβηξε μια φωτογραφία που έγινε viral

Οι ηθοποιοί και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος της Ελλάδος συνεχίζει τις κινητοποιήσεις αντιδρώντας στην τροπολογία για την υποβάθμιση των πτυχίων από σχολές υποκριτικής και εν όψει και της γενικής συνέλευσης και της συνάντησης εκπροσώπων των σχολών και των καλλιτεχνών με τον πρωθυπουργό, οι ηθοποιοί απειλούν με απεργία διαρκείας και πραγματοποίησαν μια μεγάλη συναυλία έξω από το Εθνικό Θέατρο στην Αθήνα.

Θυμίζουμε πως οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου έχουν παραιτηθεί εκφράζοντας την αντίθεσή τους στις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και το Εθνικό Θέατρο είναι εδώ και μέρες υπό απολύτως ειρηνική κατάληψη που έχουν κάνει στο κτίριο οι καλλιτέχνες.


Εκεί έγινε και μια μεγαλειώδης συναυλία με την Τάνια Τσανακλίδου και άλλους μουσικούς και ηθοποιούς και το πόσο τεράστιο ήταν το πλήθος που συγκεντρώθηκε για να την απολαύσει αποτυπώθηκε με μοναδικό τρόπο από μια φωτογραφία του ηθοποιού και φωτογράφου Σπύρου Χαταηαγγελάκη, που έγινε viral.


«Ανέβηκα λίγο πιο ψηλά για να βγάλω αυτή τη φωτογραφία και το μόνο που μου ερχόταν στο μυαλό ηταν:
“Δέκα
Εκατό
Χιλιάδες καταλήψεις
Ενάντια σε έναν κόσμο
Οργανωμένης σήψης”» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, όπου βλέπουμε τη λαοθάλασσα που σχηματίστηκε έξω από το Εθνικό Θέατρο, με την Αστυνομία να μιλά για 4000 άτομα αλλά είναι βέβαιο πως αυτός ο αριθμός ήταν πολύ μεγαλύτερος.


Δείτε και ένα σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Πρωινό Μας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!