ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα 3 ζώδια η γιορτή του Βαλεντίνου θα είναι άκρως ερωτική

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεται σήμερα από τους ερωτευμένους, αλλά ειδικά κάποια ζώδια σήμερα θα έχουν άκρως ερωτική διάθεση και σεξαπίλ με την εύνοια των άστρων.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr αυτά είναι τα τρία ζώδια που σήμερα θα δουν την ερωτική ζωή τους να χτυπάει κόκκινο!

Κριός

Ο Άρης από τους Διδύμους σάς ενθαρρύνει να επικοινωνήσετε τις ανάγκες και τα θέλω σας. Η Σελήνη από τον Τοξότη σάς δίνει ελπίδα και αισιοδοξία και θα καταφέρετε να δείτε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα για εσάς εκεί έξω. Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν έχει να κάνει μόνο με το να είστε δίπλα στο ταίρι σας, αλλά με τον αγαπάτε τον εαυτό σας. Είναι καιρός να πιστέψετε σε αυτό που ξέρετε ότι είναι πραγματικό, ειδικά όταν πρόκειται για αγάπη, και να αφήσετε τον εαυτό σας να ανέβει επίπεδο. Οπότε είτε είστε μόνες είτε σε σχέση, αγκαλιάστε τα θετικά vibes της ημέρας και ζήστε στιγμές πάθους ή εσωτερικής αναζήτησης.

Σκορπιός

Το πάθος σας βρίσκει τρόπο να εκφραστεί σήμερα. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι ιδιαιτέρως ξεχωριστή για εσάς, καθώς το τρίγωνο Σελήνης και Δία σάς τοποθετεί στο σημείο, τη σωστή στιγμή με τον σωστό άνθρωπο. Είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όσο κι αν σας εκνευρίζει η εμπορικότητα που τις έχουμε προσδώσει, φέτος το ένστικτό σας να πάτε αντίθετα σε όλα αυτά δεν είναι το ίδιο δυνατό με άλλες χρονιές. Έτσι θα αφεθείτε στην αγκαλιά του αυθορμητισμού και της θετικής ενέργειας. Αυτή η ενέργεια θα σας οδηγήσει σε υπέροχες εμπειρίες με το ταίρι σας.

Ιχθύς

Η αγάπη ρέει στη ζωή σας σήμερα κι όταν αυτό συμβαίνει δεν διστάζετε ποτέ να αναλάβετε δράση. Ακόμα κι αν η διάθεσή σας δεν ήταν η καλύτερη τις τελευταίες ημέρες, η συναναστροφή με το ταίρι σας θα σας φτιάξει το κέφι. Το μόνο που θέλετε σήμερα είναι αγάπη και πάθος – σε μεγάλες ποσότητες. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να «ανάψετε» μεταξύ σας τα αίματα, αφού η γοητεία και το σεξαπίλ βρίσκεται στα ύψη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!