WOMEN'S GUIDE

H Khloe Kardashian έδειξε σε όλους πως έχει και αυτή κυτταρίτιδα

Μολονότι είναι δεδομένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο πως η κυτταρίτιδα είναι  ένα «γυναικείο» αισθητικό πρόβλημα που αφορά περίπου στο 90% των γυναικών παγκοσμίως, η χρήση του photoshop και φίλτρων σε αφίσες, εξώφυλλα και ειδικά στα social media έχουν δημιουργήσει το... μύθο πως υπάρχουν αμέτρητα αψεγάδιαστα γυναικεία κορμιά χωρίς την λεγόμενη όψη «φλοιού πορτοκαλιού» αν και αυτό φυσικά δεν ισχύει

 

Τα αίτια που δημιουργούν την κυτταρίτιδα συνήθως είναι πολλά και ποικίλα όπως π.χ. οι ορμόνες, η διατροφή, η κληρονομικότητα, η έλλειψη κίνησης/άσκησης και πολλά άλλα.
Ωστόσο είναι γεγονός πως η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί και σε πολύ αδύνατες γυναίκες και σε γυναίκες που αθλούνται.

Και αυτό συμβαίνει και στην Khloe Kardashian, που ναι μεν έχει πετύχει μια θεαματική απώλεια κιλών τα προηγούμενα χρόνια και πλέον γυμνάζεται εντατικά και προσέχει τη διατροφή της, αλλά η ίδια τώρα, αν και συνήθιζε, όπως και οι διάσημες αδελφές της να ποστάρει στα social media πόζες της όπου το κορμί της δείχνει αψεγάδιαστο, τελικά τόλμησε να δείξει σε όλους πως έχει κυτταρίτιδα.


Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια σειρά από πόζες της με μπικίνι, ποζάροντας στην αδελφή της και διάσημο μοντέλο Kendall Jenner, και η λεγόμενη όψη  φλούδας πορτοκαλιού είναι εμφανής στους γλουτούς της


 

Στα σχόλια, οι followers επαίνεσαν την  Koko που δημοσίευσε «φυσικές» της εικόνες, δείχνοντας τις «ατέλειες» της.
«Μια Kαρντάσιαν με κυτταρίτιδα! Λατρεύω αυτή την πιο φυσική εκδοχή της Κόκο», έγραψε κάποιος στο σχόλιό της.
«Λατρεύω τις φυσικές φωτογραφίες», σχολίασε κάποιος άλλος.
«Μπράβο. Επιτέλους, μια πραγματική φωτογραφία χωρίς ρετούς», έγραψε ένας άλλος με emojis που χειροκροτούσαν.
«Λατρεύω που αυτές οι φωτογραφίες είναι... ωμές και δείχνουν ότι έχει κάποια υφή και κυτταρίτιδα! Είναι πάντα αναζωογονητικό όταν οι διάσημοι δεν επεξεργάζονται υπερβολικά τις φωτογραφίες τους» έγραψε ένας άλλος.

Οι τελευταίες φωτογραφίες με μπικίνι ήρθαν μόλις μία ημέρα μετά την ανάρτηση της Κλόε με άψογα στιγμιότυπα που την δείχνουν να φοράει το ίδιο μπικίνι. Η ίδια είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι είναι οπαδός «ενός καλού φίλτρου, ενός καλού φωτισμού και ενός μοντάζ όταν χρειάζεται».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!