VIRAL

Χαμός έγινε στο Πρωινό Μας με το σχόλιο της Βιτάλη για τους Μπισμπίκη - Βανδή

Πληθώρα σχολίων προκάλεσαν οι νέες δημόσιες... ερωτοτροπίες των Βασίλη Μπισμπίκη και Δέσποινας Βανδή επί σκηνής νυχτερινού κέντρου, αλλά το σχόλιο που έχει προκαλέσει ακόμα περισσότερο χαμό ήταν αυτό που έκανε η συνάδελφος της Δέσποινας, η διάσημη τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη.

Θυμίζουμε πως οι Μπισμπίκης - Βανδή, το περασμένο Σάββατο, εξέφρασαν δημόσια για πολλοστή φορά τον έρωτά τους, στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Βανδή και τα σχετικά βίντεο, σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στα social media.


Η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη από το επίθετο του συζύγου της, έγραψε σε σχόλιο στο facebook: «Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».


Αυτό το αιχμηρό σχόλιο της Βιτάλη, σχολιάστηκε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Μας, με την Έλενα Χριστοπούλου, να εκφράζει την οργή της για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε η Βιτάλη και να λέει πως λυπάται που στο Google πλάι στο όνομα της σπουδαίας αυτής ερμηνεύτριας θα εμφανίζονται πλέον αυτά τα σχόλια.

«Δηλαδή η Ελένη Βιτάλη, μετά από τόσα χρόνια καριέρας, που ανήκει σε μια από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει ποτέ από το καλλιτεχνικό στερέωμα, είπε για τον ποπό της Δέσποινας. Πραγματικά αυτή η χροιά που έγραψε αυτό το μήνυμα, είναι για εμένα απαράδεκτο...» είπε η Χριστοπούλου


Η ίδια εκπομπή έδειξε και το σχόλιο που έκανε η κόρη της Δέσποινας, η Μελίνα Νικολαίδη, που θέλησε να υπερασπιστεί τη μητέρα της, δημοσιεύοντας στα social media στίχους από γνωστό κομμάτι που μιλά για τον έρωτα και όσους τον ζηλεύουν.


Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!