WOMEN'S GUIDE

Τα καλύτερα χτενίσματα στο φετινά SAG awards ήταν απλά και με ρετρό αέρα

Η λαμπερή τελετή απονομής για τα 29α Screen Actors Guild Awards έγινε την περασμένη Κυριακή και οι σταρ βρήκαν μια ακόμη ευκαιρία για εκθαμβωτικές red carpet εμφανίσεις.

 Η τελετή των βραβείων που θεωρούνται προάγγελος των Όσκαρ έγινε στο Fairmont Century Plaza στο Λος Άντζελες.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς η ταινία «Everything Everywhere All at Once» που σάρωσε στις βασικές κατηγορίες στην τελετή των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών. Το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου κέρδισε ο Brendan Fraser για την ερμηνεία του στο «The Whale» ενώ το βραβείο για το Καλύτερο Stunt Ensemble σε ταινία απέσπασε το «Top Gun: Maverick».

Φυσικά ήταν οι λαμπερές σταρ του σινεμά και της τηλεόρασης αυτές που έκλεψαν την παράσταση.


Από τη Zendaya μέχρι τη Jenna Ortega αλλά και την Anna De Armas και πολλές άλλες, όπως θα δείτε φέτος οι σταρ έκαναν εκθαμβωτικές εμφανίσεις, αλλά στα hair looks τους δεν είδαμε... υπερβολές.


Αντίθετα κυριάρχησαν τα κυματιστά με ρετρό αέρα χτενόσματα, οι κλασικοί κότσοι, ακόμα και χτενίσματα απλά όπως τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω και μισά κάτω ή όλα τα μαλλιά κάτω με χωρίστρες ή 80s style blowouts, άλλαξαν τα όσα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στα χτενίσματα των σταρ με την απλότητα να έχει την πρωτοκαθεδρία!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!