VIRAL

Το twitter εξυμνεί αυτόν τον 20χρονο που έσωσε τουλάχιστον 10 άτομα στα Τέμπη

Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο συνεχίζει να παρακολουθεί τα όσα τραγικά έπονται του μοιραίου σιδηροδρομικού ατυχήματος στα Τέμπη που στέρησε δεκάδες ανθρώπινες ζωές και έσπειρε τον όλεθρο και στο twitter είδαμε να εξυμνείται ένας 20χρονος φοιτητής που ήταν επιβάτης στο τρένο και πολλοί τον αποκαλούν ήρωα!

Ο λόγος για τον 20χρονο Ανδρέα Αλικανιώτη που με θάρρος κατόρθωσε να βγει ζωντανός από την κινούμενη κόλαση  και να σώσει 10 ανθρώπινες ζωές μαζί του.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον νεαρό άνδρα με μια συγκινητική ανάρτηση. «Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμη παιδιά, αγόρια και κορίτσια».

«Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη, αρχές και ήθος! Συγχαρητήρια όμορφε Ανδρέα μου, συγχαρητήρια στους γονείς που σε μεγάλωσαν» καταλήγει η κα. Ειρήνη Τζιαστούδη στην ανάρτηση που έκανε, συνοδεία μιας φωτογραφίας από το δωμάτιο του νοσοκομείου, στον προσωπικό της λογαριασμό στo Facebook.

Η συγκεκριμένη φωτογρααφία έχει γίνει viral στο twitter

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!