VIRAL

Οργή στο Twitter με τον Σχίζα - Τον αποκαλούν "Χανταμπάκη του 2023"

Ο Στάθης Σχίζας υπήρξε ο τελευταίος νικητής του Survivor, κατακτώντας πέρυσι την πρωτιά στον τελικό απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη, αλλά η συμπεριφορά του στο Survivor All Star πλέον έχει προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια για τον άλλοτε δημοφιλή Στάθη.

Όπως αναφέρει το protothema.gr μπορεί το 2017 ο λιγότερος συμπαθής παίκτης του Survivor να ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, το 2023 όμως στο Survivor All Star.... την τιμητική του στο Twitter έχει ο Στάθης Σχίζας.

Αφορμή στάθηκε μία φράση του περσινού νικητή του ριάλιτι, ο οποίος δήλωσε στο χθεσινό επεισόδιο πως η συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη του θυμίζει τον χαρακτήρα που είχε το 2017.


Μετά από έναν καβγά που είχαν οι δυο παίκτες, ο Στάθης Σχίζας τα έβαλε με τον συμπαίκτη του αποκαλύπτοντας πως πριν μπει στο Survivor All Star, όλοι του έλεγαν να προσέχει τον Στέλιο Χανταμπάκη και πως πλέον έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως όλο αυτό το διάστημα εκείνος, φοράει τη μάσκα του καλού παιδιού προσπαθώντας να περάσει μια άλλη εικόνα προς τον κόσμο.

«Γυρνώντας στην καλύβα μας, κατεβαίνει ο Χανταμπάκης με τον Πρίαμο και τους ακούμε να λένε μεταξύ τους και σε χαμηλό τόνο, “βγήκαμε μάγκες στον κόσμο που ψηφίσαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου” και λέω, τι τους νοιάζει να βγουν μάγκες για τον κόσμο; Όλα για το φαίνεσθαι; Πάω και τους πιάνω και τους λέω, “σοβαρά μιλάτε, τι βγήκατε μάγκες; Η Ελένη είναι πιο δυνατή στο γυναικείο κομμάτι”. Ο Χανταμπάκης, ενώ πήγαινε προς την καλύβα, άκουσε μια άσχημη βρισιά που είπα και κατευθείαν γυρνάει και παίρνει ένα άλλο ύφος, το ύφος του αγγέλου και μου λέει, “Στάθη μου, γιατί μας μιλάς έτσι;” και κοιτάει δεξιά αριστερά ψάχνοντας να βρει κάμερα… Όταν είδε ότι δεν έρχεται κάμερα, ξαναγύρισε στον παλιό καλό Στέλιο. Πριν μπω στο παιχνίδι, όλοι μου έλεγαν να προσέχω τον Στέλιο, όλοι. Εγώ έλεγα ότι θέλω να κρίνω έναν άνθρωπο αφού τον γνωρίσω».


Στη συνέχεια ο Στάθης Σχίζας πρόσθεσε: «Έρχομαι εδώ και βλέπω μια Παναγία. Με κάποια σκηνικά όμως που βλέπω σιγά σιγά, βλέπω έναν Στέλιο 100% πονηρό. Είχα παρακολουθήσει το Survivor του 2017 αλλά δεν μου αρέσει να κρίνω από αυτά που μου λένε και από αυτά που φαίνονται, αλλά από αυτά που ζω. Αυτή τη στιγμή βλέπω έναν Στέλιο που έχει τα περισσότερα κοινά στοιχεία με αυτά που είχα δει σαν τηλεθεατής το 2017 με μια όμως διαφορά, κρύβεται καλύτερα. Φοράει μια μάσκα, τη μάσκα του καλού παιδιού, ότι δεν ήταν αυτό που βλέπαμε. Τελικά μάλλον είναι αυτό που βλέπαμε. Θα πληγωθώ πολύ αν είναι τόσο πονηρός και πανούργα έξυπνος που τόσο καιρό έχει κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο».

Όλα όσα δήλωσε ο Στάθης Σχίζας είχαν όμως το αντίθετο αποτέλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο Twitter.

Οι χρήστες της πλατφόρμας στράφηκαν εναντίον του παίκτη που συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο, σε σημείο μάλιστα που έκανε τον Στέλιο Χανταμπάκη να κλαίει, και δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως ο χαρακτήρας που δείχνει στο παιχνίδι, είναι χειρότερος από αυτόν του Χανταμπάκη το 2017.

Δείτε μερικά σχόλια

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!