VIRAL

Survivor: Η Ελευθερία είναι υποψήφια για αποχώρηση και το twitter τη... δικάζει

Το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου φιγουράρει εδώ και ώρες στα trends του twitter καθώς μετά την προβολή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του Survivor All Star πολλοί σπεύδουν να σχολιάσουν αρνητικά τη συμπεριφορά της Κύπριας τραγουδίστριας.

"Είμαι πάρα πολύ πιεσμένη. δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου να βγαίνω εκτός εαυτού. Δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου να είναι έτσι. Έχω έρθει στο παιχνίδι και δεν μπορώ να το απολαύσω σε καμία περίπτωση. Δεν έχω την όρεξη να μπω και να παίξω στα παιχνίδι ενώ θέλω τόσο πολύ να το ζήσω. Θέλω τόσο πολύ να ξυπνάω και να είμαι ήρεμη. Φταίω γιατί έκανα κάτι καλοπροαίρετο για να είναι καλά η ψυχολογία του Στάθη. Φταίω, φταίω, φταίω! Όλη την ώρα φταίω" είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star

Χθες οι Κόκκινοι ηττήθηκαν στον αγώνα ασυλίας και είδαμε πως οι Διάσημοι αποφάσισαν να βγάλουν  στον τάκο την Ελευθερία μετά και την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Το Twitter όμως την καταδίκασε στα σχόλια για το φέρσιμό της, ενώ οι περισσότεροι την αποκάλεσαν ανακατώστρα με όλον αυτόν τον χαμό που έχει καταφέρει να δημιουργήσει στην Κόκκινη ομάδα και σχολιάστηκε εκτενώς και το γεγονός πως είδε το όνομά της στην κόκκινη κάλπη

Δείτε μερικά από τα σχόλια

 

Τί είχε προηγηθεί

Ο Στάθης Σχίζας, πιο στενοχωρημένος από ποτέ, δεν μπορεί να πιστέψει το τι ακριβώς πρόβλημα έχει μαζί του η Ελευθερία Ελευθερίου και του συμπεριφέρθηκε τόσο άτιμα, βγάζοντας την προσωπική του ζωή στη φόρα. Ο ίδιος υποστήριξε πώς αντί να τα βάλει με τον Νίκο Μπάρτζη, την πλήρωσε εκείνος, ξεκάθαρα άδικα.

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο η Ελευθερία να προσπαθήσει με τέτοια στρατηγική, με τέτοια μαθηματική ακρίβεια, να μου χαλάσει τη διάθεση και να με σπάσει ψυχολογικά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο το κάνει αυτό και θέλει να με ρίξει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μέσα στο ριάλιτι δεν μπορείς να βάζεις τα προσωπικά του καθενός, να διαστρεβλώνεις την αλήθεια εν τέλει όπως αποκαλύφθηκε από την Ελευθερία στα προσωπικά του καθενός.

Η ζωή του καθενός είναι εκτός παιχνιδιού. Η Ελευθερία είχε αποφασίσει, όπως απέδειξε, να βάλει τα προσωπικά της μέσα στο παιχνίδι. Είναι δικό της πρόβλημα. Με ποιο δικαίωμα, όμως, να βάλει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι;... Πραγματικά ντροπή, λίγο τσίπα, σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι απάνθρωπο να προσπαθείς να διαλύσεις έναν άνθρωπο με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και να ψάχνεις να βρεις την αχίλλειο πτέρνα του».είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας, φανερά απογοητευμένος και στενοχωρημένος με όλο αυτό που έχει γίνει με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Λίγο μετά τα όλα όσα είπε ο Στάθης Σχίζας για την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας υποστήριξε τον Στάθη και τα έβαλε ξεκάθαρα με την Ελευθερία, λέγοντάς της ότι ήταν τραγικό όλο αυτό που έκανε στον συμπαίκτη τους.

Εκείνη, δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλη αυτήν την επίθεση απέναντί της και είπε στον Σπύρο Μαρτίκα: «Όταν λέω σε κάποιον κάτι προσωπικά δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς τίποτα! Σπύρο, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα! Ποιος με έχει εκθέσει; Ναι, με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα».

"Η Ελευθερίου ήταν στην Ελλάδα, ο Μάριος ήταν με την Καρολίνα, τώρα η Καρολίνα έφυγε και είναι εκείνη με τον Μάριο στο Survivor και της φταίει ο Στάθης με τον Μπάρτζη." είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Λίγο πριν το χθεσινό πρώτο αγώνα ασυλίας όπου οι Κόκκινοι ηττήθηκαν ξέσπασε μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους Στάθη - Ελευθερία και Σπύρο.

H Ελευθερία ξέσπασε μπροστά στον Γιώργο Λιανό και τους Μαχητές, κατηγορώντας τον Στάθη ότι λέει πράγματα πίσω από την πλάτη της, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψε μετά από την απαίτηση του Γιώργου Λιανού.

Δείτε εδώ το βίντεο

Στην πορεία η Ελευθερία μίλησε για τον Μαρτίκα ενώ ακολούθησε το συμβούλιο όπου ο Στάθης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!