VIRAL

Η Πάολα απαντά σε όσους την κατακρίνουν επειδή έκανε live μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Η πρόσφατη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, έχει "μουδιάσει" το Πανελλήνιο και ακόμα και μετά την πάροδο του τριήμερου εθνικού πένθους που είχε κηρυχτεί, πολλοί καλλιτέχνες επέλεξαν να μην κάνουν το περασμένο Σαββατοκύριακο live εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα ή ακόμα και θεατρικές παραστάσεις, ενώ αναβλήθηκαν και πολλά τηλεοπτικά σόου. Όμως η Πάολα βγήκε κανονικά στην πίστα στο κέντρο όπου εμφανίζεται και εισέπραξε πολλά επικριτικά σχόλια.

Η ίδια ωστόσο θέλησε να πει δυο λόγια ενώ βρίσκονταν επί σκηνής και να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την επιλογή της.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από χρήστη του TikTok και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και συγκεντρώνει χιλιάδες σχόλια και views η δημοφιλής τραγουδίστρια ακούγεται να λέει πάνω από τη σκηνή:

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», με το κοινό της να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

@georgelouko

 

πρωτότυπος ήχος - Γιωργος Λ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!