WOMEN'S GUIDE

Μάθαμε ακριβώς τί τρώει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και είναι τόσο slim και fit

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του My Style Rocks διατηρεί μια απίστευτα καλλίγραμμη, ψιλόλιγνη σιλουέτα που πολλές γυναίκες θα εύχονταν να είχαν και η ίδια, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε πει ακριβώς τί τρώει για να παραμένει fit.

«Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, γελάω πολύ και προσπαθώ να διώχνω το άγχος. Έτσι είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι και να κοπιάζω για τίποτα. Καταναλώνω 5-6 γεύματα την ημέρα, κάθε τρεις με τέσσερις ώρες.

Καλό πρωινό και μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και δυο έως τρία σνακ ανάμεσα στα γεύματα μου. Τον τελευταίο καιρό κάνω γιόγκα και βλέπω να αλλάζει η στάση του σώματος μου, η κοιλιά μου, τα πόδια μου... και επίσης χαλαρώνω.

Προσπαθώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, αλλιώς περπατάω 20 λεπτά σε ανηφόρα.

Στις 6 το πρωί τρώω αβγά με ελληνικά παξιμάδια και ντομάτα. Μετά πίνω ελληνικό καφέ. Στις 10 θα φάω το τοστ μου με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα. Το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει λαδερά, όσπρια, κρέας, ή ψάρι και σαλάτα. Θα φάω όσο θέλω, αρκεί να είναι υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω και ψωμί, πατάτες ή ρύζι, ενώ το βράδυ κρατάω την πρωτεΐνη μόνο με σαλάτα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!