VIRAL

Η Κλέλια Ρένεση απαντά στα σχόλια γιατί πήγε με την κόρη της σε πορεία

Καθημερινές είναι πλέον οι πορείες και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πολιτών μετά την τραγωδία στα Τέμπη και παρούσα σε μια εξ αυτών ήταν και η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση.

Η ηθοποιός πήγε στην μεγάλη πορεία που έγινε την περασμένη Κυριακή και είχε μαζί της την 4χρονη κόρη της, ενώ η ίδια ανέβασε στα social media βίντεο με τα οποία έβριζε τις Αρχές καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών.
Το γεγονός πως η ηθοποιός είχε μαζί της το νεαρό κοριτσάκι της προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.

 «Μάχομαι για όλα τα παιδιά», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η Κλέλια Ρένεση, κατηγορώντας για υποκρισία όσους την επέκριναν. «Εγώ θεωρώ ότι ασφαλίζω το παιδί μου μαθαίνοντάς του τον τρόπο να ζει, να διαμαρτύρεται για τα άλλα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου», τόνισε ακόμη στην ανάρτησή της.

 

«Σε όλους όσοι “ανησυχούν” για το αν εξέθεσα το παιδί μου σε κίνδυνο, παίρνοντάς το μαζί στη διαμαρτυρία για το έγκλημα στα Τέμπη της Κυριακής, θα τους πρότεινα να κάνουν focus την ανησυχία τους στα εγκλήματα που γίνονται κάθε ημέρα εις βάρος των δικών τους παιδιών, φίλων, συγγενών απ’την εγκληματική αμέλεια των κυβερνήσεων», έγραψε η Κλέλια Ρένεση στην ανάρτησή της. 

 

«Εγώ μάχομαι για όλα τα παιδιά, δικά μου ή δικά σας δεν έχει σημασία. Η ασφάλεια του δικού μου παιδιού όταν εγώ είμαι παρούσα είναι δεδομένη. Κάντε μας τη χάρη ψυχοπονιάρηδες και κατεβείτε σε καμιά διαμαρτυρία για το κοινό καλό και αφήστε την υπερευαισθησία και την υποκριτική τέχνη για κάνα σανίδι. Κοινώς, συνέλθετε, καρφώνεστε, λυσσάτε και βουλιάζετε», συνέχισε η ηθοποιός στην ανάρτησή της. 

Δείτε και το βίντεο με τα όσα είπαν για το συγκεκριμένο θέμα σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Μας
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!