VIRAL

Ο Μπιμπίλας ξεσπά κατά όσων "έκραξαν" τους γελαστούς ηθοποιούς στην πορεία

Μεγαλειώδεις και μαζικότατες πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σημειώθηκαν χθες σε όλη την Ελλάδα καθώς ο ελληνικός λαός εκφράζει την αγανάκτησή του, τη θλίψη του και την οργή του μετά την τραγωδία στα Τέμπη και απαιτεί απαντήσεις και εγγυήσεις για την ασφάλειά των πολιτών και στην πορεία του Συντάγματος στην Αθήνα παρόντες ήταν και πλήθος καλλιτεχνών.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, που θα πολιτευτεί με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και την είδαμε στο πλευρό της, ενώ μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα είδαμε πολλούς ηθοποιούς.


Όμως κάποιες αναρτήσεις που έκαναν καλλιτέχνες από την πορεία όπου τους βλέπουμε να είναι γελαστοί προκάλεσαν πολλά επικριτικά σχόλια, καθώς πολλοί τόνισαν πως σε μια πορεία με φόντο τα δεκάδες φέρετρα που άφησε η εν λόγω τραγωδία και την απώλεια δεκάδων νέων παιδιών δεν χωρούν... γέλια και χαμόγελα!


Ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτησή του, απάντησε με σκληρή γλώσσα στους επικριτές του.


«Σήμερα που φαινεται ποσο τρόμαξαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών προσπαθούν με κιτρινισμό έντυπα κ διάφοροι εκ δεξιάς προερχόμενοι μεσα στα sosial midia να αμαυρωσουν την τεράστια συμμετοχή μας στην μεγαλειωδη συγκεντρωση του λαου επιλέγοντας φωτογραφικό υλικό που " χαμογελαμε" η και "γελάμε" όπως λενε. Ξεχνούν οι αχρειοι πως η οικογένεια των ηθοποιών δεν βλέπεται κάθε μέρα και πως είναι ανθρώπινο συναίσθημα να βλέπεις τους φίλους σου να αγωνίζονται μαζί σου και ως εκ τούτου αυτό εξωτερικευεται με χαμόγελο! Ξεχνούν ότι μέσα στο τεράστιο πένθος όλων μας ή χαρά είναι μεγάλη όταν βλέπεις ότι ο λαός επιτέλους, κι έστω σοκαρισμενος από το τραγικό συμβάν και την ανευθυνότητα των κυβερνωντων, ξεχυθηκε αγανακτισμενος στους δρόμους.. Αχρειοι υποκριτές που δεν τολμάτε να βγείτε στους δρόμους κριτικαρετε με όποιο βρώμικο τρόπο θέλετε! Δεν θα μας πτοησετε! Εμεις τιμάμε τους αθώους που έχασαν των ζωή τους και με χαμόγελο κ χαρά, που είναι μέσα στην πορεία της ζωής, μαζί με τους νέους πάμε μπροστά να διορθώσουμε την πατρίδα μας που εσείς καταντήσατε ετσι...Εσεις ασχοληθείτε με το.πενθομετρο,την λασπη και την κακία σας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!