VIRAL

Ο Οικονομόπουλος "στράβωσε" όταν έφαγε ... βολή με πανέρια στο κεφάλι

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο του Νίκου Οικονομόπουλου από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Είναι η στιγμή που ένας θαμώνας του πετάει με... φόρεα, πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο (11/3) την ώρα που βρισκόταν επί σκηνής και ερμήνευε την επιτυχία του με τίτλο «Από έρωτα», τα λουλούδια «έσκασαν» στο πρόσωπό του, με τον ίδιο να μην κρύβει τον εκνευρισμό του. Τότε, ο Νίκος Οικονομόπουλος σταμάτησε την ερμηνεία και κοίταξε τον θαμώνα επίμονα!

Αυτό το βίντεο έγινε viral στο TikTok και όχι μόνο

@j.laukiwth Ήσυχα με τα λουλούδια στον Νικόλα παιδιά @Nikos Oikonomopoulos Official #foryoupage#nikosoikonomopoulos#oikonomopoulos#fantasia#fyp#apoerota#mpesfy#foryou#fypシ @Oikonomopoulos_official_club πρωτότυπος ήχος - Ιωάννα Λαυκιώτη

Το ίδιο βίντεο το είδαμε και στην εκπομπή Μαγγίρα με την ίδια την παρουσιάστρια να αφηγείται μία σχετική προσωπική της εμπειρία.

«Εγώ μια χρονιά στο Stars που ήμασταν με τον Ρουβά και τη Ματθίλδη, που κάναμε πρόγραμμα, μου ‘ρχεται ένα καλάθι στη μούρη… πώς δεν κατέβηκα να τον πιάσω από τον λαιμό;», περιγράφει η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Τον ψιλοέβρισα απ’ τη σκηνή. Πέτα τα κάτω, πρέπει να τα πετάξεις στη μούρη μου; Ίσως γι’ αυτό δεν ξαναδούλεψα ποτέ σε νυχτερινό κέντρο», συνέχισε χαριτολογώντας.

«Είναι πολύ εκνευριστικό αυτό. Ξέρεις με τι μπορεί να βγαίνει; Με κοτετσόσυρμα ή σε κάψουλα πλέξι-γκλας… ή μπορεί να βγαίνει ντυμένος Σπαρτιάτης με την ασπίδα», σχολίασε με χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε εδώ όσα είπε η Μπέττυ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!