VIRAL

Eurovision: Το κομμάτι της Ελλάδας βρέθηκε στα trends του YouTube

Μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά την επίσημη κυκλοφορία της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2023 “What They Say” και ήδη βρίσκεται στα trends στο YouTube!

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ogaegreece.com το τραγούδι που ερμηνεύει ο Victor Vernicos οπτικοποιήθηκε από τους PickCodes (Ανδρέας Τσουράπας και Αννύ Χατζηιωάννογλου) σε ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό, αλλά και δυναμικό video clip μέσα από το οποίο ο 16χρονος καλλιτέχνης εκφράζει τα συναισθήματά του. Το video clip κυκλοφόρησε και μέσα από το κανάλι της Panik Records στο YouTube και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα trends!

Το τραγούδι έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των fans και μέσα από τα πρώτα reactions στο εξωτερικό αποσπά πολύ θετικά σχόλια για τη μουσική, τη φωνή και το συναίσθημα του Victor! Σήμερα μάλιστα  το “What They Say” κυκλοφορεί και σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες.

Επίσης, πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι την ενδυματολογική επιμέλεια του Έλληνα εκπροσώπου επί σκηνής Λίβερπουλ έχει αναλάβει ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Ο γνωστός stylist και σχεδιαστής έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το styling του εκπροσώπου μας, καθώς τον έντυσε, τόσο στην επίσημη φωτογράφηση, όσο και στο video clip.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό (στο πρώτο μισό) στις 11 Μαΐου.

Δείτε εδώ το βίντεο

Πάντως στη λίστα με τα φετινά προγνωστικά η συμμετοχή της Ελλάδας βρίσκεται προς το παρόν πολύ χαμηλά και καταλαμβάνει την  28η θέση, μια θέση κάτω από την συμμετοχή της Κύπρου

Αντίθετα φαβορί για τη νίκη παραμένουν οι Σουηδία, Φινλανδία και Ουκρανία και ειδικά η Σουηδία για πολλούς θα είναι σίγουρα η φετινή νικήτρια, μετά την επιστροφή της Loreen στο διαγωνισμό.


Θυμίζουμε πως η εν λόγω τραγουδίστρια είχε κερδίσει την πρώτη θέση στη Eurovision 2012 με το "Euphoria" και τώρα επιστρέφει το κομμάτι "Tattoo"

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!