ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 18 Μαρτίου 2023

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές τόσο για θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή και τις προσωπικές σχέσεις, όσο και για ζητήματα οικονομικής φύσης. Θα υπάρξει δυνατότητα για διεκπεραίωση και τακτοποίηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κλείσουν ανοιχτοί λογαριασμοί που δημιουργούν ανασφάλεια.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αξιοποίησε την ημέρα για να περάσεις όμορφα γιατί απολαμβάνοντας μικρά καθημερινά πράγματα θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή καθώς οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και φροντίζουν να σε μπερδεύουν και να ρίχνουν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η μέρα είναι ιδανική για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου ανήκουν καθώς εργάζεσαι σκληρά και νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανταμειφθείς στο ακέραιο. Προσοχή σε επικοινωνιακά λάθη λόγω συναισθηματικής φόρτισης που μπορεί να σου στοιχίσουν σημαντικά.

Το πάθος απογειώνεται σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργεί μοναδικές στιγμές που μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία που θα δώσει εχέγγυα για σταθερότητα και έντονο συναισθηματισμό στη ζωή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι φιλικές σχέσεις σε προβληματίζουν καθώς θέλεις να περνάς καλά αλλά δεν έχεις σαφή εικόνα για τις προθέσεις των προσώπων που συναναστρέφεσαι. Είναι σημαντικό να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που υπόσχονται πολλά αλλά δεν γνωρίζεις πραγματικά πως μπορεί να σκέφτονται.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η δυσκολία στην σαφή προσέγγιση των στόχων σου μπορεί να προκαλέσει παρερμηνείες και λανθασμένες κινήσεις. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και καλείσαι να την εκμεταλλευτείς για να κινηθείς προς την σωστή κατεύθυνση. Διαφορετικά, απέφυγε κομβικές αποφάσεις επαγγελματικής φύσεως που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα. 

Η ασάφεια που υπάρχει στους κοινούς στόχους με το ταίρι σου φορτίζει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αφέσου στο πάθος και μην επιδιώκεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα έχουν σαφή στόχο και προορισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από φιλικές παρέες που θα φαίνεται ιδανική, όμως δεν θα είναι.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, είναι απαραίτητο να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις να επιτύχεις σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς δεν σου είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα ποια εικόνα θέλεις να έχουν οι άλλοι για εσένα και τι πραγματικά σε πρεσβεύει. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε συζητήσεις που πιθανότατα θα ξεφύγεις λόγω έντονου συναισθηματισμού.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει σε προβληματίζουν και δεν αφήνεις περιθώρια στον εαυτό σου για να δεις με αντικειμενικότητα πως πρέπει να προχωρήσεις. Προσοχή δείξε σε προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν και να δείχνουν εξαιρετικές όμως αποκρύπτουν στοιχεία που μπορεί αργότερα να σε απογοητεύσουν.

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις προβληματίζουν το ταίρι σου και μπορεί να νιώσει ότι δεν δίνεις τον απαιτούμενο χρόνο. Μην επιτρέπεις να υπάρχουν υπόνοιες ενώ δεν πρέπει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε πρόσωπο που σου κινεί το ενδιαφέρον καθώς είναι εύκολο να χαθείς στις σκέψεις και τις υποχρεώσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ευχάριστη διάθεση σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες προκύψουν μέσα στην ημέρα καθώς δημιουργείς τις συνθήκες για να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σε ευχαριστούν ιδιαίτερα. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές εντάσεις υπερασπιζόμενος τις απόψεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρόσωπα μέσα από τον φιλικό περίγυρο είναι πιθανό να σε προσεγγίσουν με άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις. Έχεις την ευκαιρία να αποφασίσεις προς ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς καθώς αυτό θα σου δώσει πολλές δυνατότητες αξιοποίησης νέων επαγγελματικών προτάσεων που θα σε ευνοήσουν εξαιρετικά και σε οικονομικό επίπεδο.

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, φρόντισε να την αξιοποιήσεις και να αφήσεις τις εμμονές στην άκρη γιατί θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα καθοριστική γνωριμία που προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον και θα παίξει μεταμορφωτική ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το άγχος και οι ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου καθώς η διαχείριση είναι δύσκολη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα αφού είναι εύκολο να εκδήλωσης καχυποψία και να χάσεις την ψυχραιμία σου δημιουργώντας προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να έχεις καθώς θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στη δουλειά και την καθημερινότητα. Οι υποσχέσεις είναι πολλές και αν πραγματικά προσπαθήσεις δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου μπορείς να έχεις σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου.

Επικεντρώσου στο πάθος και τον αισθησιασμό που μπορείς να βιώσεις στη σχέση σου και μείνε μακριά από ότι μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις που είναι περιττές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι, η δυσκολία στην επικοινωνία όμως δεν αφήνει περιθώρια για θετική εξέλιξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς επιδιώκεις να λύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν δημιουργήσει δυσαρμονία. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και ήρεμος σε αυτά που έχεις να πεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει σε σχέση με τις συνεργασίες σου μπορεί να δημιουργήσουν ένταση όμως είναι βέβαιο ότι δεν έχεις ανταγωνιστικές προθέσεις, κάτι που μπορεί να χρεωθείς. Προσοχή καθώς άλλα σκέφτεσαι και άλλα λες και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τις όποιες συνεννοήσεις.

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές συζητήσεις στη σχέση σου καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις και να προκληθούν εντάσεις που δεν θα βοηθήσουν την πορεία που θέλεις να χαράξεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κεντρίσει την προσοχή, καλά θα κάνεις να ελέγξεις τη νευρικότητα που δεν αφήνει περιθώρια να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η καθημερινότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς έχεις αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και αυτό αυξάνει κατακόρυφα το άγχος. Φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους ασκήσεις που μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να δεις με ψυχραιμία τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις αντικειμενικά ποιες είναι οι ενδεδειγμένες λύσεις. Αξιοποίησε πιθανές ιδέες που είναι πρωτότυπες και μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις με συναδέλφους πού θα καταλήξουν σε κόντρες.

Το πάθος και η ένταση κυριαρχούν στη σχέση σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι σε έχει αλλάξει ριζικά στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσεις πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή όμως ο εκνευρισμός και τα λάθη στην επικοινωνία θα μπουν εμπόδιο στην οποία εξέλιξη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό διασκέδασης και χαράς που ονειρεύεσαι για εσένα και την παρέα σου. Η επιμονή στις απόψεις σου και η καχυποψία που ενισχύεται δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρούσεις χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα και τις χαλαρές στιγμές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς δεν αποκλείεται να έχουν ιδιαίτερα θετική τροπή και εξαιρετικά αποτελέσματα σε οικονομικό επίπεδο. Η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και σε καθοδηγεί ιδανικά δείχνοντας σου ένα νέο δρόμο που θα σε απογειώσει επαγγελματικά και θα σου προσφέρει πολλά.

Ο πόθος και η έξαψη που νιώθεις για το ταίρι σου θα οδηγήσουν στο να περάσεις μοναδικά μαζί του αρκεί να περιορίσεις τις εντάσεις που δεν είναι δύσκολο να προκύψουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε μαγνητίσει, φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να υπάρξει συνέχεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η οικογένεια έρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι πιθανό να σε απασχολήσουν ζητήματα εντός της που θα σου δημιουργήσουν κυκλοθυμία και νευρικότητα. Προσοχή σε συζητήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου και δεν θα καταλήξουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να δρομολογήσεις εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο που σου δίνουν την ευκαιρία να έχεις σημαντικά οικονομικά οφέλη που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα. Ο δυναμισμός, η εργατικότητα και η γρήγορη αντίληψη σου είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις.

Ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου αρκεί να μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κάνει την εμφάνιση του και να δυναμιτίσει πιθανές συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθεί σε νέες γνωριμίες καθώς η εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου το επιτρέπουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα λειτουργεί ανακουφιστικά καθώς βρίσκεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Πρόσεξε το απόγευμα γιατί οι παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν με ευκολία και να δημιουργήσουν εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ένταση μπορεί να επικρατήσει το πρωί σε εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς διεκδικείς το καλύτερο δυνατό από αυτές. Δείξε προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να είναι απαραίτητες όμως χρειάζονται ψυχραιμία και σύνεση για να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει ανάσα φρεσκάδας. Ο αισθησιασμός και το πάθος ενισχύουν το δέσιμο που έχεις με το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει με πρόσωπο διαφορετικής κουλτούρας ή από το εξωτερικό που θα σε γεμίσει θετικά συναισθήματα και προσμονή για το μέλλον. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οικονομικά ζητήματα μπορεί να ενισχύσουν την ανασφάλεια που εκδηλώνεται σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου. Αφοσιώσου στο να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής χωρίς εντάσεις και αντιδικίες που δεν αφήνουν περιθώρια για χαλαρές στιγμές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να εξασφαλίσει σε ένα καλύτερο εισόδημα μπορεί να σε οδηγήσει και συζητήσεις που είναι ατέρμονες και δεν θα φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αντίθετα θα δημιουργήσουν κόντρες με απρόβλεπτες συνέπειες. Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν αφήνοντας τα τρέχοντα θέματα για αύριο.

Μείνε μακριά από σημαντικές συζητήσεις που δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες και φρόντισε να αιφνιδιάσεις θετικά το ταίρι σου ανανεώνοντας τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια και οι φόβοι μπορεί να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου με νέα γνωριμία δημιουργώντας εμπόδια στην εξέλιξή της.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, μπορείς να εκδηλώσεις με ευκολία αυτό που νιώθεις αλλά είσαι ξεκάθαρος και ρεαλιστής; Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα καθώς με ευκολία μπορείς να μπερδευτείς και να μπερδέψεις τους γύρω σου. Φρόντισε να μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αφιέρωσε τον χρόνο που χρειάζεται για να δεις επαγγελματικές υποθέσεις που οφείλεις να τακτοποιήσεις. Προσοχή σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα σε κατευθύνουν σε λάθος επιλογές και δεν θα επιτρέψουν να δεις αντικειμενικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει στην καριέρα σου.

Καλά θα κάνεις να περιορίσεις πιθανή ένταση που δεν αφήνει περιθώρια να αντιμετωπίσεις λογικά πιθανά ζητήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε ενθουσιάσει, όμως είναι γεγονός ότι δεν ξέρεις πραγματικά τι θέλεις και μπορεί να δώσεις λάθος μηνύματα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!