VIRAL

Πολλοί "κράζουν" άγρια την Μαριέττα Χρουσαλά για αυτή την πόζα της

Ένα πάρτι υπερπαραγωγή έκανε πριν λίγες μέρες η Μαριέττα Χρουσαλά για τα 40α γενέθλιά της και καθώς η ίδια συνεχίζει τις αναρτήσεις στα social media με πλάνα από τους εορτασμούς της, μια ανάρτησή της έχει προκαλέσει πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Η παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς είχε τυπώσει ακόμα και καπελάκια και t-shirt για τους λαμπερούς καλεσμένους της με την επιγραφή «team Marietta» και μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τους καλεσμένους τους επισκέφτηκαν γνωστά αξιοθέατα της Αιγύπτου

Μεταξύ των καλεσμένων της Μαριέττας Χρουσαλά ήταν η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, η στιλίστρια Νικόλ Παναγιώτου, η σχεδιάστριαμόδας Σήλια Κριθαριώτη, η κουμπάρα της Καλομοίρα, το μοντέλο Mary Vitinaros, η παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό.

Η τελευταία, μάλιστα, μέσα από την εκπομπή της τόνισε: «Θέλω να πω γιατί είδαμε κάτι φωτογραφίες από το Κάιρο και επειδή έχουν γραφτεί πολλά και κανείς δεν ήξερε ακριβώς τι έγινε. Με αφορμή τα γενέθλια της Μαριέττας είχαμε δεχθεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες μια πρόσκληση όσοι θέλαμε να συμμετέχουμε και να ταξιδέψουμε ως εκεί και να είναι μια αφορμή να κάνουμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο. Εγώ επειδή δεν είχα πάει στην Αίγυπτο χάρηκα πάρα πολύ που βρέθηκα εκεί. Γιορτάσαμε και τη Μαριέττα εννοείται που ήταν μια κούκλα και έγινε 40. Ήταν παιδιά σαν πενταήμερη. Με ρωτάτε αν πήγα μόνη μου. Όχι! Πήγα με τον άντρα μου, αλλά ο άντρας μου δεν θέλει καθόλου το Instagram, τα social media και τις φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες με τον άντρα μου είναι μόνο στο κινητό μου. Ήταν πολύ ωραία, ήταν παρεϊστικά, σαν πενταήμερη».

Η εκπομπή «Γειά σου» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως οι καλεσμένοι πλήρωσαν οι ίδιοι τα εισιτήρια και την διαμονή. Η Μαριέττα Χρουσαλά είχε καλύψει όλα τα έξοδα των δύο party, αλλά και μια ξενάγηση στο μουσείο.

Παρά τα αρκετά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από τις πρώτες αναρτήσεις της στο Instagram, που την κατηγορούσαν για επίδειξη χλιδής η ίδια συνέχισε τις δημοσιεύσεις από την Αίγυπτο, με αποκορύφωμα μια φωτογραφία της με.. στέμμα.

Αυτή η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει αμέτρητα αρνητικά σχόλια τόσο για το υπερβολικά τολμηρό φόρεμα της Χρουσαλά όσο και για το στέμμα!\

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!