VIRAL

Η Μαίη Εμμανουηλιδου πέταξε μεγάλη... μπηχτή στην Βρισηίδα Ανδριώτου

Χαμός γίνεται στο twitter ανάμεσα σε πρώην παίκτες του Survivor και μάλιστα είδαμε και τη διάσημη αθλήτρια κωπηλασίας Μαίη Εμμανουηλίδου, να συμμετέχει στο... διαδικτυακό καβγά που έστησαν οι Βρισηίδα Ανδριώτου και Άρης Σοϊλέδης και να πετά απίστευτες... μπηχτές για το μοντέλο και σύντροφο του Σπύρου Μαρτίκα.

Συγκεκριμένα, η Μαίη Εμμανουηλίδου, απαντώντας σε σχόλιο της Κάτιας Ταραμπάνκο για το περιστατικό με την κλοπή φαγητού, που σχολίασαν οι Άρης, James και Βρισηίδα έγραψε: «Γέλασαν και τα μπισκότα με αυτά τα σχόλια, αλλά.. άλλο αγορασμένα και άλλο κλεμμένα σωστά».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αντέδρασε άμεσα, γράφοντας: «Εσύ γαύγισε λίγο στο αφεντικό σου και πες του να στείλει μήνυμα στην μαμά σου όταν δεν είσαι καλά… ξες εσύ.. όταν έχεις το αυχενικό σου».

«Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις», της απάντησε η Μαίη Εμμανουηλίδου, αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα για την πρώην συμπαίκτριά της στο Survivor.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!