VIRAL

O Γκότσης σε ένα viral βίντεο αφήνει πολλές... αιχμές

Στα σπίτια τους στην Ελλάδα, έχουν επιστρέψει από χθες Τετάρτη οι Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης και ο πρώην νικητής του Survivor αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στα social meda όπου μιλά για την αποβολή τους από το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι δεν είναι άνθρωπος που θα εξέθετε ανθρώπους και δεν το έκανε. Αν αυτό συνέβαινε θα επέστρεφαν κι άλλοι μαζί τους, αφήνοντας έτσι αιχμές πως και άλλοι παίκτες έχουν κάνει παρόμοιες παραβάσεις κανονισμών του Survivor All Star, χωρίς να έχουν αποβληθεί.

«Και για να το σοβαρέψω, κάπως απότομα… Επειδή με ρωτάτε γιατί δεν μιλάω για όλα αυτά που έχουν συμβεί ο λόγος είναι ότι γενικότερα δεν μου αρέσει να εκθέτω ανθρώπους και αν εγώ και ο Πιλίδης είχαμε αυτή τη διάθεση, στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν οι δυο μας σήμερα.

Αυτό που έχει σημασία είναι να προχωράμε, σίγουρα έχω να πω πάρα πολλά ακόμα. Όχι μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου – γιατί αν το έχετε καταλάβει εγώ αντέχω γενικότερα– αλλά επειδή όλα αυτά που ακούγονται στεναχωρούν τους δικούς μου ανθρώπους και είναι καλό καμιά φορά να βγαίνει η αλήθεια και να τη γνωρίζει και ο κόσμος που τοποθετείται», είπε ο Ηλίας Γκότσης στο βίντεό του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!