ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, θα υπάρξει ανάγκη για συναισθηματική τόνωση και ψυχολογική ανανέωση. Έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, θα υπάρξει η διάθεση για ριζικές αλλαγές, ίσως να διαφοροποιηθούν οι βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει και αυτό σε βοηθά να προωθήσεις τις επιδιώξεις και τα σχέδιά σου. Η σύγχυση που πιθανά θα υπάρξει μετά το μεσημέρι θα προκαλέσει έντονη φλυαρία και περιττές αντιδικίες με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Άσε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Ξαφνικές ευκαιρίες ή ιδέες αλλάζουν την ροή των πραγμάτων σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και σου δίνουν την ευχέρεια να κινηθείς με μεγάλη ευκολία. Η δημοφιλία στο επαγγελματικό περιβάλλον απογειώνεται καθώς εντυπωσιάζεις με τις ευρηματικές προτάσεις σου που μπορούν να αποδώσουν πολλά.

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις που αφορούν στη σχέση σου. Απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου και μην επιδιώξεις κουβέντες που δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό τομέα που θα δείξει ενδιαφέρον, μην μπεις σε αντιδικίες και φρόντισε να χαρείς την παρέα του.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μεταμορφωτικές αλλαγές που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Γνώμονας σου είναι η μελλοντική σου εξέλιξη για αυτό και προσπαθείς να εμβαθύνεις περισσότερο από ποτέ σε αυτά που σε αναγεννούν και σε βοηθούν να αποβάλλεις από πάνω σου πιθανές προκαταλήψεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα μελλοντικά σου σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο σε απασχολούν καθώς θέλεις να αλλάξεις ριζικά νοοτροπία και τρόπο προσέγγισης. Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικά πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις και θα σου δώσουν τις ευκαιρίες που θεωρείς ότι αξίζεις.

Το πάθος και η περιπέτεια χαρακτηρίζουν τη σχέση σου και σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο από την δουλειά που θα εκδηλώσει τα έντονα συναισθήματά του για εσένα και θα απογειώσει την ψυχολογία σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, νιώθεις έντονα την καχυποψία να κυριαρχεί και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και τις σχέσεις με πρόσωπα σημαντικά στο περιβάλλον σου. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις με ορμή απωθημένα που θα αιφνιδιάσουν και θα απογοητεύσουν τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους σε απασχολούν σήμερα και δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν ή να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και την επιθετική σου διάθεση και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες.

Προσπάθησε να εκφράσεις ότι σε προβληματίζει στο ταίρι σου χωρίς να εκδηλώσεις με επιθετικότητα όποιες ανασφάλειες μπορεί να σου δημιουργούν ανησυχία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου ώστε να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα αυτά που φοβάσαι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είναι χαρακτηριστική η ανάγκη σου για να επικρατήσει η αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμβιβασμούς και μεγάλο βαθμό ανοχής. Προσπάθησε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου καθώς μπορεί να προκαλέσει εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να αποκτήσουν ισορροπία και καλές προοπτικές αν αποφασίσεις να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που σου γίνονται. Παράλληλα θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός τις απόψεις σου και να ακούς αυτό που οι άλλοι θέλουν να πουν γιατί μπορεί τελικά να παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες κινήσεις σου.

Είναι σημαντικό να συζητήσεις και να εξομαλύνεις τη σχέση σου, θα πρέπει όμως να προσπαθήσεις να περιορίσεις την ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου για να μην υπάρξουν κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία από την δουλειά που θα σε εντυπωσιάσει, παράλληλα όμως δεν θα είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις την ένταση που νιώθεις.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η καθημερινότητα σε προβληματίζει καθώς ανεβάζεις ρυθμούς προσπαθώντας να ανταποκριθείς στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Προσπάθησε βέβαια να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτά που κάνεις καθώς το μυαλό ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και δεν βοηθά να είσαι πρακτικός και ρεαλιστής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές προτάσεις μπορεί να σε διευκολύνουν στην πορεία όλων αυτών που έχεις αναλάβει καθώς σου δίνονται ιδέες που μπορούν να σε οδηγήσουν στις κατάλληλες λύσεις. Προσοχή δείξε σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος που θα σου στοιχίσουν καθώς θα σε απογοητεύσουν.

Δεν είναι η καλύτερη συγκυρία για να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν καθημερινά στη σχέση σου καθώς η ένταση που μπορεί να προκύψει θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η η νευρικότητα και η κούραση δύσκολα θα επιτρέψουν να μπεις δυναμικά στο αισθηματικό παιχνίδι φλερτάροντας και απολαμβάνοντας νέες γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω ότι σε έχει προβληματίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μην χάσεις την ευκαιρία να δεχτείς αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για διασκέδαση καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να απολαύσεις την κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που θα βρεθείς. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές διαφωνίες μπορεί να προκύψουν σήμερα σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις. Πρόσωπα μέσα από την ομάδα σου θα δείξουν αναστάτωση και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Φρόντισε να ακούσεις πραγματικά τις προτάσεις τους και να μπορέσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και αυτό βοηθάει να ανανεώσεις τη σχέση σου με πιθανές εκπλήξεις που θα ενθουσιάσουν τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο από την δουλειά μπαίνει στη ζωή σου αιφνιδιαστικά για να σου μάθει τι σημαίνει πραγματικά ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να περάσεις την ημέρα σου με πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να δημιουργήσουν την αίσθηση της ασφάλειας που χρειάζεται στη ζωή σου. Προσοχή σε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν κόντρες και να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα δημιουργώντας εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι διαφωνίες με πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο θα κυριαρχήσουν σήμερα για αυτό φρόντισε να είσαι ψύχραιμος σε αυτά που σου προτείνουν. Οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Νιώθεις ότι το ταίρι σου προσπαθεί να επιβάλει τη δική του άποψη, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να δείξεις κατανόηση για πιθανές ανάγκες και σκέψεις που έχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία και η ανάγκη να απομονωθείς από όλους δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις πιθανές νέες γνωριμίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, είναι σημαντικό να νιώσεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου γιατί το κοντινό περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσένα. Οι απόψεις είναι διαφορετικές και αυτό θα πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους για να μην υπάρξουν κόντρες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν που θα οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες για αυτό φρόντισε να τις αξιοποιήσεις. Το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και τα επιχειρήματα που παραθέτεις εντυπωσιάζουν και στρώνουν το δρόμο για σημαντικά βήματα στα επαγγελματικά σου.

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να απολαύσετε κάθε στιγμή μακριά από εντάσεις και νευρικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο από την δουλειά έρχεται ξαφνικά στη ζωή σου για να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την αγάπη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή σου αλλάζοντας τα δεδομένα με δραματικό τρόπο. Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου, φρόντισε να μην είσαι αμετακίνητος στις απόψεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα όμως πιθανό είναι να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αποφύγεις πιθανές συμφωνίες και συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

Ο αισθησιασμός λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου εκφράζοντας έντονα συναισθήματα και ανησυχίες που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία από την δουλειά που θα σε αναστατώσει και θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, θέλεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς αφού επιδιώκεις να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Προσπάθησε να μην μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων σε συζητήσεις καθώς αυτό θα οδηγήσει στο να γίνεις υποκειμενικός και εγωκεντρικός δυσαρεστώντας τους γύρω σου

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ιδέες και οι αντιλήψεις σου θα πρωταγωνιστήσουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς μπορείς να βρεις πρωτότυπες και επαναστατικές λύσεις που θα εντυπωσιάσουν. Προσοχή σε συζητήσεις με συνεργάτες καθώς η ένταση αυξάνεται χωρίς πραγματικό λόγο και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες χωρίς πραγματικό λόγο.

Μία έκπληξη από το ταίρι σου μπορεί να σε ανανεώσει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσετε πιθανές εντάσεις και προβλήματα που μπορεί να σας ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και μαγνητίζει πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά για να δημιουργήσουν νέες προϋποθέσεις στη ζωή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που θολώνουν τη σκέψη. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνει περιθώρια για πρακτική και ρεαλιστική προσέγγιση στην καθημερινότητα, φρόντισε να συγκεντρωθείς σε ότι έχεις αναλάβει γιατί τα λάθη είναι πιθανά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα δεν σε ικανοποιεί κυρίως γιατί δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με όλα αυτά που έχεις αναλάβει. Οι συνάδελφοι μπορεί να αντιδρούν στη στάση σου και να μπείτε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Φρόντισε να μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου.

Μην απομονώνεσαι και απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και δημιούργησε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσετε ένα όμορφο και ρομαντικό βράδυ μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και προκαλούν συναισθηματική θύελλα, οι συζητήσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα έχουν την εξέλιξη που περιμένεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τα θέλω σου σε φιλικά πρόσωπα καθώς το πιθανότερο είναι να αντιδράσουν σπασμωδικά και να υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Προσπάθησε να συζητήσεις μαζί τους και να ακούσεις βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματα που μπορεί να έχουν για εσένα και για τις σχέσεις σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά για στόχους και όνειρα που πιθανά έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν πρόσωπα να σε επηρεάσουν και να σε χειριστούν, μπορείς να το αντιληφθείς και να ξεφύγεις από ανάλογες συμπεριφορές.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις επαναστατικές διαθέσεις που έχεις και μπορεί να τονίσουν αρνητικά την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που να σε βοηθήσει να αναγεννηθείς σε ότι αφορά την αντίληψη και την ιδεολογία σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!