ΖΩΔΙΑ

Πως να κατακτήσετε ένα Δίδυμο

Οι Δίδυμοι θα μπορούσαν να είναι οι ηθοποιοί του ζωδιακού κύκλου και μάλιστα πρωταγωνιστές σε ρομαντική κομεντί ή ακόμα και κωμωδία.

Τί εννοούμε; Πως ο Δίδυμος αρέσκεται στο να υποδύεται τον ευχάριστο, χιουμορίστα τύπο (ακόμα και όταν μέσα του πλαντάζει!) καταφεύγοντας ενίοτε σε υπερβολές. Αν λοιπόν θέλετε να τον κατατκήσετε δεν έχετε παρά να κάνετε το ενθουσιώδες κοινό και να αποφύγετε να τον πιέσετε να εξωτερικεύσει τους βαθύτερους φόβους ή τις έγνοιες του. Απλούστατα δεν θα το κάνει ποτέ. Επίσης πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τις απότομες αλλαγές στη διάθεσή τους, οι οποίες όμως για τους ίδιους είναι ανώδυνβες, οπότε και εσείς θα πρέπει να αδιαφορήσετε και απλά να τις ανεχτείτε...αν αντέχετε.

Πως κατακτάς άνδρα Δίδυμο
Η γυναίκα που θα ερωτευτεί έναν Δίδυμο, δεν είναι απαραίτητο να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα. Αρκεί να του δείξει τον βαθύτερο εσωτερικό της κόσμο ή τις διανοητικές και γνωστικές της ικανότητες για ένα συγκεκριμένο θέμα, και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μονά τους. Θα έρθει δηλαδή η πρόταση από κει που δεν το περιμένεις από τον ίδιο τον Δίδυμο.
Γενικά πάντως, ο άνδρας Δίδυμος είναι εγωιστής, εγωκεντρικός, αλλά ταυτόχρονα ζουν δυο άτομα, δυο προσωπικότητες μέσα στο ίδιο σώμα. Είναι δηλαδή διχασμένος.
Ο Δίδυμος βάζει καλούπια-στάμπες στις γυναίκες, ανάλογα με τον αν είναι όμορφες, καλές, κακές, άσχημες, γλύκες, ντροπαλές, έξυπνες, χαζές. Αν πραγματικά όμως ενδιαφέρεσαι να τον κερδίσεις, είναι καλυτέρα αρχικά να μείνεις σε κάποια απόσταση από τον Δίδυμο, ώστε να μελετήσεις προσεκτικά σε ποιες κατηγορίες τοποθετεί τις γυναίκες, και σε ποια κατηγορία έχει τοποθετήσει και εσένα. Ο Δίδυμος δεν θέλει βιασύνες, θέλει όλα να γίνουν χαλαρά και ήρεμα, ώστε να γίνουν σωστά και να μην σε παρεξηγήσει. Αφού καταλάβεις πως ο άντρας Δίδυμος, τοποθετεί την κάθε γυναίκα και που περίπου έχει τοποθετήσει και εσένα, τότε ήρθε η ώρα να του δείξεις ποσό έξυπνη, όμορφη, και καλή είσαι. Το βασικότερο στοιχειό όμως που θα μετρήσει στην ψυχοσύνθεση του Διδύμου, ώστε να σε επιλέξει ως κοπέλα του, είναι να σε Εκεί όμως που πραγματικά θα τον κερδίσεις είναι αν καταφέρεις να τον κάνεις να θαυμάσει την εξυπνάδα σου.

Πως κατακτάς γυναίκα Δίδυμο
Καταρχήν οπλιστείτε με υπομονή για να αντιμετωπίσετε τη δυαδική της φύση. Μπορεί να είναι γεμάτη πάθος τη μία στιγμή και τελείως ψυχρή την επόμενη,  καθώς οι Δίδυμοι είναι γενικά διστακτικοί σε ερωτικά θέματα.
Η γυναίκα Δίδυμος μπορεί να κάνει σχετικά γρήγορα σεξ, αλλά το να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση βασισμένη στην αγάπη και στην εμπιστοσύνη, δεν είναι για αυτήν μια απλή υπόθεση Αν θέλετε να κερδίσετε τη καρδιά της, κερδίστε πρώτα το μυαλό της και το σώμα της. Οι Δίδυμοι βάζουν την εξυπνάδα πάνω από όλα, για αυτό αν της μάθετε κάτι που δεν το ξέρει ήδη, θα την εντυπωσιάσετε και θα αυξήσετε τις πιθανότητες να σας ερωτευτεί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!