VIRAL

H Halle Berry πόζαρε γυμνή στο μπαλκόνι της και κάποιοι την... έκραξαν

Η 56χρονη χολιγουντιανή σταρ και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Halle Berry, κατά γενική ομολογία δείχνει να παραμένει αγέραστη, διατηρώντας ένα εξωφρενικά καλλίγραμμο και νεανικό σώμα και η ίδια δεν δίστασε να ποζάρει ολόγυμνη στο μπαλκόνι της πίνοντας ένα ποτήρι κρασί.

Όπως αναφέρει το protothema.gr μολονότι η συγκεκριμένη ανάρτηση και το στιγμιότυπο έχει αποσπάσει πάνω από μισό εκατομμύριο likes  στο Instagram της, η ηθοποιός δέχτηκε και επικριτικά σχόλια.

Ένας λογαριασμός στο Twitter έγραψε για τη viral φωτογραφία: «Φανταστείτε να είστε στα 50 σας και να αναρτάτε ακόμα γυμνές [φωτογραφίες] για την προσοχή στην εμμηνόπαυση, ενώ θα έπρεπε να χαλαρώνετε με τα εγγόνια. Το να γερνάς με αξιοπρέπεια δεν είναι πια κάτι».

Η 56χρονη σταρ του Χόλιγουντ δεν άφησε αναπάντητο το παραπάνω post. Μέσα από το προφίλ της στο Twitter αναδημοσίευσε το κακεντρεχές σχόλιο και με τη σειρά της, συνόδευσε την ανάρτηση, γράφοντας: «Το ξέρατε παιδιά ότι η καρδιά μιας γαρίδας βρίσκεται στο κεφάλι της;». Η ίδια φαίνεται πως διέγραψε την ανάρτησή της, αφού δεν εμφανίζεται πια στο Twitter.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!