VIRAL

H Ariana Grande...έρεψε και απαντά σε όσους την αποκαλούν "ανορεξική"

"Κοκαλιάρα", "ανορεξική", "στέκα" είναι μερικά μόνο από τα σχόλια που εισπράττει το τελευταίο διάστημα η Airana Grande αφού έχει γίνει πολύ πιο αδύνατη και σχεδόν αγνώριστη, αλλά η 29χρονη τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο όπου υποστηρίζει ότι είναι πιο υγιής από ποτέ.

Η ίδια θεωρεί ότι το προηγούμενο σώμα της ήταν «η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του» και σήμερα νιώθει πιο υγιής από ποτέ. Στο νέο βίντεο λοιπόν, όπου εμφανίζεται με ένα εφαρμοστό τοπ και τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, σχολιάζει πως «θα ήθελα να απαντήσω στις ανησυχίες σας για το σώμα μου και να μιλήσω λίγο για το τι σημαίνει να είσαι κάποιος που οι άλλοι παρατηρούν τόσο στενά το σώμα σου. Νομίζω ότι όλοι θα έπρεπε να είμαστε πιο ευγενικοί και πιο προσεκτικοί στα σχόλια για το σώμα των άλλων ανθρώπων. Κι αυτό αφορά ακόμα και θετικά σχόλια, από τη στιγμή που εστιάζουμε υπερβολικά στην εξωτερική εμφάνιση κάποιου.

Ακόμα κι αν πιστεύουμε ότι λέμε κάτι καλό ή με καλές προθέσεις, είτε για ένα υγιές είτε για ένα μη υγιές σώμα, είτε για ένα μεγάλο είτε για ένα μικρό σώμα, είτε για ένα σέξι είτε για ένα μη σεξι σώμα, καλό είναι να προσπαθήσουμε να μην το κάνουμε τόσο συχνά».

Όπως πρόσθεσε η ίδια: «Πιστεύω ότι θα έπρεπε να βοηθήσουμε ο ένας το έργο του άλλου προσπαθώντας να είμαστε πιο ασφαλείς και κρατώντας ο ένας πιο ασφαλή τον άλλο».

Για το σώμα της είπε, συγκεκριμένα: «Υπάρχουν διάφορα είδη ομορφιάς. Υπάρχουν πολλοί, διαφορετικοί τρόποι να φαίνεσαι υγιής και όμορφη». Αποδίδει μάλιστα το προηγούμενο σώμα της στα «πολλά αντικαταθλιπτικά», στο «ποτό», και στο γεγονός «ότι δεν έτρωγα σωστά και ήμουν στη χειρότερη φάση της ζωής μου όταν η εμφάνισή μου ήταν αυτή που θεωρείτε υγιή».

Όπως κατέληξε η Grande: «Το ξέρω ότι δεν ήμουν υποχρεωμένη να δώσω εξηγήσεις, αλλά αισθάνομαι ότι όταν είμαστε πιο ανοιχτοί και πιο ευάλωτοι μπορεί να βγει κάτι καλό από αυτό. Κι αυτό είναι το πρώτο, ότι μια υγιής εμφάνιση μπορεί να πάρει διάφορες μορφές».

 

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση της Ariana Grande:

 

@arianagrande

original sound - arianagrande

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!