VIRAL

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λέει πως θα γίνει καλόγερος

Ο γνωστός μακιγιέρ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που υπήρξε και πρώην παίκτης του Survivor, ανακοίνωσε μέσω social media πως μάλλον σκοπεύει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, μέσω TikTok άφησε να εννοηθεί πως πλέον αυτοαποκαλείται "Πάτερ" και σκοπεύει να πάει στο Άγιο Όρος για να μονάσει.


«Γεια σας, είμαι ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεό του, όπου εμφανίζεται με μαύρα ρούχα και προσθέτει:

«Το αποφάσισα θα τα αφήσω όλα, το TikTok, το Instagram, τους κοιλιακούς, τη γυμναστική, την τηλεόραση, τη μόδα και θα πάω να μονάσω. Θα πάω στο Αγιο Ορος έκει που όλες οι αδελφές ψυχές με περιμένουν».

«Ο πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουηλ! Το αποφάσισα θα πάω στο Άγιο Όρος μαζί με τις αδερφές ψυχές να ζητιανέψουμε όλοι μαζί…. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε Ο Θεός μαζί σας» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε το TikTok βίντεο

Στο επόμενο κλιπ, που δημοσίευσε και πάλι μέσω στο TikTok, συστήθηκε και πάλι ως «πάτερ Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» είπε πως έχει ξεκινήσει νηστεία ενώ τραγούδησε και ένα «εκκλησιαστικό τραγούδι», όπως είπε, κρατώντας παράλληλα στα χέρια του μία εικόνα. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!