WOMEN'S GUIDE

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε 30 κιλά μέσα σε 4 μήνες

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο παρελθόν είχε παραδεχτεί πως αντιμετώπιζε θέματα με το να διατηρεί σταθερά χαμηλό το σωματικό βάρος της, όμως μετά τη συμμετοχή της στο Survivor κατάφερε να αδυνατίσει πολύ και να διατηρήσει τα κιλά της, αφού άρχισε να προσέχει τη διατροφή της και έβαλε και τη γυμναστική στη ζωή της. Όλα βέβαια άλλαξαν όταν έμεινε έγκυος.

Η ίδια, είναι πλέον τρισευτυχισμένη, αφού από τον περασμένο Ιανουάριο κρατά στην αγκαλιά της το γιο της και ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.


Και μπορεί πλέον το μωράκι της να αποτελεί τη βασική ενασχόλησή της, αλλά η ίδια βρίσκει χρόνο και για να γυμνάζεται και αμέσως μετά τη γέννα άρχισε και πάλι να προσέχει τη διατροφή της.


Μάλιστα πρόσφατα πόζαρε στο Costa Navarino και είδαμε πως έχασε όλα τα κιλά που πήρε όταν έμεινε έγκυος.


Η ίδια σε πρόσφατο Q&A με τους followers της έδειξε πως λίγο πριν γεννήσει είχε φτάσει να ζυγίζει πάνω από 90 κιλά και μέσα σε 4 σχεδόν μήνες, όχι απλά έχασε τα 20 κιλά που είχε βάλει αρχικά ως στόχο, αλλά έχασε και τα 30 κιλά που έβαλε όταν έμεινε έγκυος και πλέον ζυγίζει 60,7 κιλά!


Πως τα κατάφερε; Όπως αποκάλυψε, τίποτα δεν είναι ούτε εύκολο ούτε δύσκολο, απλά θέλει υπομονή, επιμονή, προσπάθεια και θέληση και όλα καταφέρονται. Επιπλέον, η νέα μανούλα έχει στο πλευρό της τη διαιτολόγο που την καθοδηγεί και την ενθαρρύνει σε κάθε της δυσκολία, ενώ το menu που τής έχει ετοιμάσει είναι ισορροπημένο και υγιές, χωρίς να την κάνει να στερείται τίποτα. Τέλος, δήλωσε ότι η γυμναστική βοηθάει πάρα πολύ 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!